evee parašė:
Ar daug čia mamyčiu kuriu terminas kovo 1? Kaip jaučiates?![]()
Man kovo 2d
evee parašė:
Man kovo 2d
Tomex parašė:
čia kiekviena atsakinga už savo atžalą...ir nei viena nedarys kad būtų nesaugu.Aš jau leptelėjau kad ne kedutėj išsineščiau,tj toks vaizdas kad neadekvati būčiau.O …
Tai va tame ir esmė, kad neturėtų būt jokių ginčų dėl to kaip vežti vaiką automobilyje, nes jis bet kokiu atvėju turi būti saugiai prisegtas auto kėdutėj, o ne ant rankų. Net neįsivaizduoju kaip kam nors gali atrodyti, kad vaiką vežti rankose yra saugu ir normalu, nes taip tikrai nėra.
evee parašė:
Mano kovo 1 d. Pora dienu jau sunkiau... bet i 3 auksta dar puikiai uzpuskuoju ir toks jausmas, kad lengviau kvepuojasi
Vakar mergina gazdino, labai jau rami buvo, beveik ir i ligonine pasitikrinti susiruosusi buvau... bet po vakar poilsio, siandien veiksmo pilve daug
evee parašė:
As🙈
evee parašė:
Aš jau nekantrauju kada viskas prasides. Pirmasis gime 2 dienos po termino, dukryte tikiuosi greiciau ateis...po ilgesniu pasivaiksciojimu skausmeliu daug, bet paruosiamieji dar nekankina.
evee parašė:
Aš jau nekantrauju kada viskas prasides. Pirmasis gime 2 dienos po termino, dukryte tikiuosi greiciau ateis...po ilgesniu pasivaiksciojimu skausmeliu daug, bet paru…
Jezauuu kaip pavydu,kad tiek nedaug liko!
As jau spirgu,kaip noris savo leliuka laikyt rankose
Rauna stoga nieko neveikimas,viskas supirkta,suplauta,suruosta tase,maziuko kambarys visas- tai einu is proto is neturejimo ka veikti ir laukimo!
bituttee parašė:
Mano kovo 1 d. Pora dienu jau sunkiau... bet i 3 auksta dar puikiai uzpuskuoju ir toks jausmas, kad lengviau kvepuojasiVakar mergina gazdino, labai jau rami buv…
Man pagal mm terminas kovo 3 dieną, juda aktyviai mergina, bet dar nejaučiu, kad būtų įsistačiusi. Nejaučiu dar labai tempimo žemyn ir neatsirado pingvino eisenos
numanau, kad be kovo 8 d. nieko nebus
visos laukiam savo kleckučių, bet kai pagalvoji, tai viskas jau čia pat
Mano terminas kovo 6 d., kol kas savijauta puiki. Vakar saulei išlindus su vyru per dieną 15 km. nupėdinom
labai norėčiau vaikelį prisikviest pirmą kovo savaitę, kad neužaugtų pilvuke labai didelis, nes jau ir taip lenkia gerokai bendraamžius
nors dar kažkokių gimdymo artėjimo požymių nėra. Neįsistatęs vaikas, paruošiamųjų nejaučiu. Tai matysim kaip čia bus.
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai