Nepasimetusi parašė:
Na ka, mano maziuke siandien svencia gimtadieni 🥰
Sveikinimai Emai 🌸
Nepasimetusi parašė:
Sveikinimai Emai 🌸
Nepasimetusi parašė:
Su gimtadieniu! 🎈🎈🎈🎂😁
Nepasimetusi parašė:
Su gimtadieniu
Mamos, o kokia jusu patirtis su gelezies papildais? Nuo rugsejo duodu tecnofer bambini po 2 ml per diena, per menesi iseina 2 buteliukai, t.y. apie 30 eur/men. Praeita sav dare kraujo tyrima, sake hemoglobinas palyginus su paskutiniu tyrimu pakrites (skaiciu nezinau, vyras vede pas gyd). Tai susimasciau, gal kazka kita reikia vartot, tuo labiau kaina tai iseina nemaza 🤷♀️ Gydytoja sake testi toliau, ir geguze vel kartoti krauja.
Nepasimetusi parašė:
Mamos, o kokia jusu patirtis su gelezies papildais? Nuo rugsejo duodu tecnofer bambini po 2 ml per diena, per menesi iseina 2 buteliukai, t.y. apie 30 eur/men. Prae…
Nes vartojate per mažą dozę. Jei yra anemija, turite gauti 3-5mg/kg geležies (bent 30mg minimali dozė). Tecnofere 2ml yra 10mg geležies - tai profilaktinė dozė (1-2mg/kg).
a_uk parašė:
Nes vartojate per mažą dozę. Jei yra anemija, turite gauti 3-5mg/kg geležies (bent 30mg minimali dozė). Tecnofere 2ml yra 10mg geležies - tai profilaktinė dozė (1-2…
Omg, dar per mazai duodu? 😲 Pagal info lapeli buvau paskaiciavusi 1ml, tada gydytoja sake 2ml duoti. O tai kiek jus duotumet tada? 😊 10 kg zmogui 😊
Skaiciuoju, kad gaunasi 6 ml per diena, tai buteliukas isvis 5 dienoms 😀
Nepasimetusi parašė:
Omg, dar per mazai duodu? 😲 Pagal info lapeli buvau paskaiciavusi 1ml, tada gydytoja sake 2ml duoti. O tai kiek jus duotumet tada? 😊 10 kg zmogui 😊
Taip, info lapelyje ir turėtų būti parašyta, kad tai profilaktinė dozė
reiktų rinktis kitas formas (yra šnypščiančios tabletės ar kapsulės) arba kitą preparatą, kurio kaina mažesnė
Nepasimetusi parašė:
Mamos, o kokia jusu patirtis su gelezies papildais? Nuo rugsejo duodu tecnofer bambini po 2 ml per diena, per menesi iseina 2 buteliukai, t.y. apie 30 eur/men. Prae…
O stebit ka valgo 1h pries ir 1h po papildu? Nes kalcis, trukdo pasisavint gelezi.
a_uk parašė:
Taip, info lapelyje ir turėtų būti parašyta, kad tai profilaktinė dozėreiktų rinktis kitas formas (yra šnypščiančios tabletės ar kapsulės) arba kitą preparatą, …
Tecnofer snypsciosios tai ziuriu irgi tik 14 mg, tai ji man neisgers dvieju niekaip. O tecnofer kapsules, ar jos tinka vaikams? Aisku dar klausimas, kaip jas sugirdyt 🙄 Su sito sirupelio gerimu po ilgu kovu pavyko susigyventi, tai bent vienas teigiamas dalykas buvo 😀
O ka jus savo panasiems pacientam rekomenduojat (nezinau ar tokiu mazu turit)?
neringoselis parašė:
O stebit ka valgo 1h pries ir 1h po papildu? Nes kalcis, trukdo pasisavint gelezi.
Jo sita zinau, stengiuosi sudaryti tarpa
Ne idealiai gaunasi, bet turbut ne tame esme, kazkaip man net nekilo mintis kad gali buti per maza doze 🙄
Pas gydytoja nuejus Ema visada baisingai verkia (vienintele vieta kur isvis verkia), tai niekad nepavyksta jokio normalaus pokalbio aptureti. Si karta nusiunciau su vyru, tai pasirodo ponia ir piese, ir kaladeles deliojo, ir pasiskiepijo be asaru 😂 Tik va vyras nepaklausinejo gydytojos del to kraujo 🙂
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai