Laiminga1234 parašė:
Buvau 3 paskaitose, visos paskaitos uztruko 2 val+ gimdyklu apziura, jeigu ka domina
![]()
Buvote ir toje , kur tėčiams skirta - ar patiko?
Laiminga1234 parašė:
Buvau 3 paskaitose, visos paskaitos uztruko 2 val+ gimdyklu apziura, jeigu ka domina
![]()
Buvote ir toje , kur tėčiams skirta - ar patiko?
plunksnyteirl parašė:
Pas mane plius 12kg, tai manau jei dar koks 1 prisides ir vsio....nestresuoju ir gramais nematuoju...svarbu pilvelis auga, leliukui viskas ok, o to svorio kuo mazia…
Labai grazi nuotrauka 😊
O aš vis laukiu ir nesulaukiu. Jau galvojau gal vakar kas nors darysis🙄 nes ir nugara labai skaudejo ir paruošiamieji kas 15 min. Bet šiandien nieko ryte atsikėliau su energijos antplūdžiu, išleidau vyrą į darbą, mergaitę į darželį, susitvarkiau namus atsiguliau ir užmigau atsikėliau be jėgų 😀 žodžiu. Kada ateis laikas tada ir pasirodys pilvelio princesė ir nieko čia nepagreitinsi 😀 terminas lapkričio 1d. Tai liko kelios dienos. Jei nepagimdysiu lapkričio 4d. Paskirta apžiūra 😊
Egleal parašė:
Kaip smagu, jau nemažai mamyčių su mažyliais, aprimo ir abi lapkritinuku grupes gerokai. 🥰🥰 o aš kaip su pilvu taip su pilvu... o taip tikėjausi anksciau išsilukšte…
Man terminas uz 4 dienu baigesi 😍 laukiu nesulaukius, bet labai apacia skauda galvute vaiko remiasi kazkur kad net skauda eiti, apsisukti 🙄🙄🙄labai daug iskyru, kaip vandeningos atrodo, juda daug is sonu, paskausta nugara bet dar jauciu kad neateis 🤔🤔🤔
Bet jau labai laukiu savo leliaus🤗🤗🤗
DeimanteZygis parašė:
Man terminas uz 4 dienu baigesi 😍 laukiu nesulaukius, bet labai apacia skauda galvute vaiko remiasi kazkur kad net skauda eiti, apsisukti 🙄🙄🙄labai daug iskyru, kaip…
Tai kad jusu terminas lapkričio 8, kodėl už 4 dienų?🙄
Nyana parašė:
Tai kad jusu terminas lapkričio 8, kodėl už 4 dienų?🙄
Gal pagal ekoskopa ;) mano irgi tada baigtusi po 4 dienu, savaite didesni visa nestuma buvom
bet niekas nesicackino taisyt gimdymo termino
Qr tu parašė:
Labai grazi nuotrauka 😊
Aciukas 😍
Sauluzel parašė:
Ar yra kas is mamyciu gimdys be epidiuro?
As pirma gimdziau be epidiuro, nes galvojau, kad as stipri ir pakanti skausmui🙈 Antra karta sitos klaidos nebedarysiu-vos tik nuvaziavus reksiu-duokite epidiura😂😆
Grigea123 parašė:
As pirma gimdziau be epidiuro, nes galvojau, kad as stipri ir pakanti skausmui🙈 Antra karta sitos klaidos nebedarysiu-vos tik nuvaziavus reksiu-duokite epidiura😂😆…
aš pakanti skausmui, bet paskutinias 2h valandas iki stumimo, tai žiauriai skauda ir atrodo leistum su savim bet ką daryt, kad tik neskaudetu
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai