Vikute12 parašė:
Sveikos mamytes ar yra kurių vaikučiai labai sausėja kūnelis? Ką naudojat
Maniškei sausejo pradėjau naudot Babe kremą tai labai patiko dabar viskas tvarkoj ir tik kartais istepu
Vikute12 parašė:
Sveikos mamytes ar yra kurių vaikučiai labai sausėja kūnelis? Ką naudojat
Maniškei sausejo pradėjau naudot Babe kremą tai labai patiko dabar viskas tvarkoj ir tik kartais istepu
lince_ parašė:
Sveikos mamytes! Mano lelius skleidzia tokius garsus kaip 'mmm', bet toks kaip inkštimas labiau.. galvojau gal dantukai, bet dar nesimato, gal augimo šuolis, bet ja…
Jeigu per sučiauptas lūpas lyg negalėtų išsižioti ištarti, tai mūsų taip darė kurį laiką, o paskui tiesiig praėjo
lince_ parašė:
Sveikos mamytes! Mano lelius skleidzia tokius garsus kaip 'mmm', bet toks kaip inkštimas labiau.. galvojau gal dantukai, bet dar nesimato, gal augimo šuolis, bet ja…
Jei nėra temperatūros, aštraus šlapimo kvapo ar šiaip kokių požymių, tada sakyčiau dantys. Jie nebūtinai turi būti išlindę, juda per dantenas iki prasikalimo, tai gali būti, kad maudzia. Mano abu vaikai dejuoja per dantų dygimą. Pvz., mažajam du išdygo apačioje, viršuje nepralindo, bet dantenos labai sutine, tai jau tuoj turėtų pasirodyt
Šiandien ir mes buvome pas reabilitologą. Nu siaubas, ne kitaip. Vaiką pažiūrėjo 30sek, išrašė 5mankštas, sakau, o tai viskas? Sako tik tiek duoda. Tai dabar gerai, kad paskaiciau foruma, žinau, kas priklauso... ir taip gaila laiko, kuri sugaisau ten važiuodama.. galėjo ir telefonu visko paklaust, nes 30sek tikrai nėra apžiūra. Dar neaišku, kokia persona mankštą ves, nes nelabai jau tikiu aš ta poliklinika. Su vyresniuoju lankem mankštas pas kineziterapeute privaciam centre, tai aišku nesulyginsi. Kol kas gaila labai pinigų, nes kainuoja nemažai 10 kartu, bet jei bus nekokios mankštos, teks pasispausti ir eiti privaciai. Maniškis neapsiverčia nuo pilvo ant nugaros. Tinginukas visai. Ir skatinu, padedu verstis, bet pats nu nekaip. Buvo pradejes vienu metu, bet uztingejo. O nuo nugaros ant pilvo verčiasi labai greitai į abi puses. Tai reikia kažką daryt, kad pastiprinti pečių juostą, rankas, šonus, nes nuo to priklausys ir sliauzimas :/
Kanele parašė:
Jeigu per sučiauptas lūpas lyg negalėtų išsižioti ištarti, tai mūsų taip darė kurį laiką, o paskui tiesiig praėjo![]()
Taip taip, grynai! 😄 o ar buvo su dantukais susiję?
Mig.le parašė:
Jei nėra temperatūros, aštraus šlapimo kvapo ar šiaip kokių požymių, tada sakyčiau dantys. Jie nebūtinai turi būti išlindę, juda per dantenas iki prasikalimo, tai …
Na man kineziterapeute sake kad tiek šliaužti tiek verstis nuo pilvo ant nugaros dar yra anksti ir viskas dar pries akis. Dabar tvirtinam soninius raumenis ir stovejimo atrama
lince_ parašė:
Taip taip, grynai! 😄 o ar buvo su dantukais susiję?
Kiek psmenu dantukai jau buvo 🤔 čia grynai toks etapas matyt kai supranta kad gali leist garsus neissiziojus
kandoriuke parašė:
Kaip išvirti skanią grikių ar ryžių košę? Šiandien išviriau grikius, sumaliau blenderiu ir vos pati nuo skonio neapsivemiau 🤢
Nepamenu, kaip aš darydavau su grikiais, bet irgi atsimenu pirmąją grikių košę, kai sumaliau, o ten spalva ir skonis baisus buvo. Su ryžiais tai virdavau ryžių dribsnius, bet juos vėliau pradejom, nes buvo linkę kieteti labai viduriukai.
O šiandien man irgi košė nepasisekė. Sumaliau avizas iki miltų, viriau, bet gavosi maži maži gumuliukai. Bandžiau su blenderiu situaciją taisyt, bet vistiek smulkūs liko, tai maniškis pradėjo ziaugciot, sunku nuryti. Tai dabar ir nežinau, gal reikės pradzioj išvirti, tada trinti... kuo dar pasibaisėjau, tai savo atmintimi. Atrodo antras vaikas, gi turėčiau viską žinot, o nepamenu, nors tu ką. Matyt dėl to, kad buvo labai didelis nuovargis pirmus metus.
Kanele parašė:
Kiek psmenu dantukai jau buvo 🤔 čia grynai toks etapas matyt kai supranta kad gali leist garsus neissiziojus![]()
O kiek laiko truko panašiai? Garsas ne iš maloniųjų 😄🙉
lince_ parašė:
O kiek laiko truko panašiai? Garsas ne iš maloniųjų 😄🙉
Aš irgi laukiau kol praeis
savaitę tai tikrai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai