zydrune_ parašė:
Sveiki, paziurekit instagrame fitlittleones. Ten kineze patarimu su video ir foto kelia. Galima pamokyt maziukus visko 🙂
Vat pradedu pastebet beda, kai neturiu instagramo 🤦♀️🤣🤣
zydrune_ parašė:
Sveiki, paziurekit instagrame fitlittleones. Ten kineze patarimu su video ir foto kelia. Galima pamokyt maziukus visko 🙂
amberiukas parašė:
Labai idomios jusu nuomones plauku nuskutimo klausimuPas mus kas ateina i svecius, mociutes, pastaruoju metu istisai aiskina, kad reikia nuskusti plaukus, ataug…
Sitas tai jooo, nuskust plaukus 😃 kai vyresni zmones paklausia tai kazkaip nieko itin keisto. Bet kai to manes paklause mano vyro sesuo, tai virsune buvo (jai tada 23 metai buvo). Dabar pati nescia, tai laukiu kol pasigimdys ir tada paciai pasiulysiu nuskust plaukus vaikui 🤦😂👍
debesujura parašė:
Mano visai nedaug, valgydama tik užsigeria, šiaip nenori. Turbūt kol gaus MP nelabai ir gers daug vandens 🤷
O viduriukai neužkietėja?
Agnė_LTU parašė:
Logikos visai nerais mokslines pusės tai neįmanoma, juk plauku folikulu nuo nuskutimo nepadauges
plaukas su amžiumi gali kazkiek keistis, tačiau nuskutimas n…
As lygiai ta pati aiskinu visiems, pusbrolio zmona sako as vienai mergaitei skutau, tai pas ja stori plaukai, o kitai ne ir skystalai 🤦🏻♀️ Dar paargumentavo, kad skutant pazastis ar kojas irgi atauga storesni plaukai, nei tarkim augintum ten kasas
pas maniske plauku daug, tik visi rysi gaudo, grynai kaip tecio 😒😃
saundstorm5 parašė:
Sitas tai jooo, nuskust plaukus 😃 kai vyresni zmones paklausia tai kazkaip nieko itin keisto. Bet kai to manes paklause mano vyro sesuo, tai virsune buvo (jai tada …
Mano mama dabar kaip uzsukta vos ne kiekviena diena klausia kada skusim, tai sakau kada mociute nusiskus plikai 🤷🏻♀️ Kaip suprantu anksciau labai populiarus sis dalykas buvo.
amberiukas parašė:
Labai idomios jusu nuomones plauku nuskutimo klausimuPas mus kas ateina i svecius, mociutes, pastaruoju metu istisai aiskina, kad reikia nuskusti plaukus, ataug…
Neskutau nei vienos😁 pirmagime gime su ilgokais plaukais, dabar tuoj bus 5m. Ir mes N kartu kirpome plaukus, nes tam tikraja prasme plaukai iki uzpakalio. O sita kruopyte beveik plika (sese gime su ilgesniais)😁 jau ko ko pripasakodavo, primokindavo gimines, bet apie skutima tai nesake😂
setaeli parašė:
50-70ml, kartais 100 ml. Šiaip puodukas padėtas prie žaislų, tai kai užmato, pati pasiima ir atsigeria iš 360° puodelio. Bet dažniausia slepiu, nes jei dažnai primi…
Kaip faina, manajai jeigu duodu tai geria, bet jeigu pastatau pries ja gertuve tai numeta, nepavyksta gerai pasiimti.
Agnė_LTU parašė:
Pas mane ta pati beda😂😂
debesujura parašė:
Pas mus padidėjęs tonusas, bet jau du kartus ėjome kursą mankštos ir masažų, o dabar baseiną lankome. Tai realiai padėjo ir sumažėjo tonusas. Ypač gerai baseinas pa…
Na pas mus situacija tokia kad turėjom pediatre kuri tik popierius pildo prie vaiko net neprieina sesutė aplaksto po to pasikeitėm pediatrę kuri iš tyrinėjo nuo galvos iki pirštų galiukų pasirodėm pas ortopeda nešiojom pagalvėlę ir dabar į mankštas 😊
amberiukas parašė:
Mano mama dabar kaip uzsukta vos ne kiekviena diena klausia kada skusim, tai sakau kada mociute nusiskus plikai 🤷🏻♀️ Kaip suprantu anksciau labai populiarus sis da…
Mano tėvų kartos vaikus (nu kai tėvai vaikai buvo), ne viena žinau kad skusdavo ir kazkodel ne ispudingi plaukai 🤣 daug kas pradeda siet su kojom, pažastim.. 😃
Pavydziu kieno vaikučiai vandeni geria. Maniske tai paima i burna ir nenuryja, nes neskanu 🤦♀️ viską isspjaunu. Tai gal ir blogai darau, bet siek tiek sulciu ipilu, kad biski skonis atsirastu. Nes neisivaizduoju kaip vaikui visai neduoti atsigerti 🙈 nes valgo tik koses ji, negauna dienos metu nei mp, nei pm, tik pries miega nakties pm gauna. Tai manau jei negertu nieko, butu blogai, ypac kai vasara ateina ir isprakaituos skyscius 🙈🙈🙈
Agnė_LTU parašė:
Pavydziu kieno vaikučiai vandeni geria. Maniske tai paima i burna ir nenuryja, nes neskanu 🤦♀️ viską isspjaunu. Tai gal ir blogai darau, bet siek tiek sulciu ipilu…
As irgi paskaninu sultim tada išgeria su mielu noru
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai