AlexZan parašė:
Sveiki! Och.... Labai sunku. Ryte asaros - "nenoriu, kad tetis dirbtu, nenoriu, kad mama dirbtu, nenoriu i darzeli"🤷 Uz duru laikosi isikibes, kad tik neeiti i darz…
O prieš darželį palikdavot kažkur kad ir trumpam ar ne?
AlexZan parašė:
Sveiki! Och.... Labai sunku. Ryte asaros - "nenoriu, kad tetis dirbtu, nenoriu, kad mama dirbtu, nenoriu i darzeli"🤷 Uz duru laikosi isikibes, kad tik neeiti i darz…
waily parašė:
Kaip sekasi darzelinukams? Kazkaip tylu🙈
Eina visai noriai, vakar net rankytę davė auklėtojai ir kartu su ja nuėjo į grupę ir parodė man ate ate, bet va šiandien jau su temperatūra pabudo mergina ir baigėsi visi darželio lankymai 🙈 matosi, kad pavargsta, daug emocijų, naktimis blaškosi, bet pakankamai normaliai viskas, tikiuosi po ligos nesupratės reikalai 😇
Mano vaikinas rūbinėje su ašaromis,bet atidavus auklėtojai ir uždarius duris už 2min jau tylu. Žaidžia, būna ramiai ir lengvai. Kolkas šią savaitę pasilieka nuo 10cal daugmaž iki kol pietus pavalgo ir pasiimu.
Pas mus grupėje rotuoja vaikus ir pagal vaikų nuotaikas ir buvimą grupėje ilgina vis laiką. Šiandien jau kažkas ir miegot pietų pasiliks. Bet saviškio aš dar neskubinsiu miegot palikt. Išėjau iš savo darbo, neturiu kur grįšt,tai dabar esu paskyrusi 2menesius adaptacijai ir ziuresim pagal situaciją. Jautresnis mano vaikas, tai geriau mums palengva ilginti praleidžiamą laiką.
Mano nuėjo praeita savaite dvi dienas, tada sloga , tai ne vedžiau . Šiandien palikau dviem valandom, tai kai grįžau puole į ašaras ir lėkė pro duris🙈 nu ir žiūriu smakras nubalnotas...
Pas mus kažkaip nėr skirstymo kad po kelis vaikus atvest ar kažkokios rotacijos. Tiesiog ar verkia ar ne visom sako kad viskas ok
Lofficiel parašė:
Mano nuėjo praeita savaite dvi dienas, tada sloga , tai ne vedžiau . Šiandien palikau dviem valandom, tai kai grįžau puole į ašaras ir lėkė pro duris🙈 nu ir žiūriu …
O, tai ar auklėtoja nepakomentavo kodėl tas smakras nubalnotas? 😳
kandoriuke parašė:
O, tai ar auklėtoja nepakomentavo kodėl tas smakras nubalnotas? 😳
Aš pamačiau tik namie, nes taip nesimato, tik kai labai galva atlosia. O aukletoja nieko man nesakė apie tai. Ryt bus jau kita aukletoja, bet reikes paklaust kokia ten tvarka dėl tokiu informavimu
waily parašė:
Kaip sekasi darzelinukams? Kazkaip tylu🙈
Mūsiškį veda vyras, pirmą dieną nelabai net reagavo, pasiėmė auklytė už rankos ir jis sau nuėjo. Atsiimant po valandos tik į ašaras puolė, dabar jau matomai pradeda susivokti, kas jo laukia, tai jau sunkiau palikinėja, bet greit ir nurimsta 🙂 Tad sakyčiau, normali ta adaptacija vyksta ir tiek 🤷♀️
Lofficiel parašė:
Keleta kartu buvom palike, kai seneliai buvo atvaziave i svecius. O taip nebuvo su kuo palikti. Siandien jau kaip ir neverke tik dejavo... Net pas mane ant ranku, kai ruosemes i darzeli kartojo - noriu pas mama, noriu pas mama... Sunkiausia izengti i grupe, o veliau nusiramina, o kai reikia eiti i lauka, vel pradeda verkti .
Kokios skirtingos visu patirtys! Vieniem lengviau,kitiem sunkiau,bet isivaziuosim.
Maniske tai ne naujoke darzelyje, matosi,kad lankius,tai mums vienintele beda,kad neleido sia savaite miegot. Kadangi jau dirbu nuo kovo, tai sudetinga sita savaite,juolab,kad darbe pats darbymetis.
Siaip isejus i darba pasijauciau zmogumi😀 vaiku pasiilgstu,bet jauciuosi zymiai laimingesne dirbdama ir budama mama,nei tik budama mama. Gal todel,kad iki vaiku man labai patiko mano darbas. Tai dabar visiska pilnatve mano gyvenime.
Na ne, liko pasidaryt pilvo plastika,o tada jau bus pilnatve🙂
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai