zvirblelis7 parašė:
Niekas man nepasiteisina 😭 nuolat soti, nes nuolat pykina. Prieš porą savaičių dar borjomis veikė, tai dabar ir jo negaliu gert, fuj. Kas kažkiek malšina, tai šalti…
Lyg drauge minejo kad kiviai padeda, reikes gal isbandyti 🤭
zvirblelis7 parašė:
Niekas man nepasiteisina 😭 nuolat soti, nes nuolat pykina. Prieš porą savaičių dar borjomis veikė, tai dabar ir jo negaliu gert, fuj. Kas kažkiek malšina, tai šalti…
Lyg drauge minejo kad kiviai padeda, reikes gal isbandyti 🤭
ieva921 parašė:
Sulig kiekviena savaite vis sunkiau ir namie ir darbe, na labai tikrai...pradedant nuo visko: maisto labai labai maza dali toleruoju, tik kazko "naujo" suvslgau ir …
Man jau praėjo ta busena, bet irgi galima sakyt viena su vaiku namie atkentejau šitą džiaugsmą, nes vyras dirbo nuo ankstaus ryto, grįždavo apie 10 vakaro, kartais likdavo Vilniuje nakvoti, jei labai uzsivėlindavo... Tai tragedija buvo 😣 dabar jau kiek geriau
simonaviciute147 parašė:
Va manau geriausiai neskaityti nieko, paciai ir echoskopas 27 diena, labai laukiu ir nerimauju, nes dausio menesi turejau nesivystanti praradau 5 savaiciu, po 5 men…
Manau visoms cia taip, prisiskaitom ir pergyvename 🧸
Princesė Lėja parašė:
Ar vartojat žuvų taukus? 🤗
Taip as geriu zuvu taukus
justinameskelyte parašė:
Mamytes o jus skiepijotės nuo gripo? Nes duodant nėščiosios kortele, gydytoja užklausė? Jus už skiepus nuo gripo nėštumo metu ar ne?![]()
Nesiskiepinsiu nuo nieko
Terax parašė:
Gal kas turit parekomenduoti mobilias aukles? Esu girdejusi, kad neblogu yra aliexprese uz daug prieinamesne kaina, o kokybe isties gera, gal kas turit?
Sveikos, aš turejusi su pirmomis dukromis visai paprasta radijo bangu racija, tai savo funkciją atlieka, galima jungti į tinklą arba su baterija, dabar aišku viskas tobulėja 🙂 ir be to už tikrai pigiai galima imti wifi kamera ir pajungti į savo telefoną, nusižiūrėjau tokią:
€ 12,63 49%OFF | WiFi Baby Monitor With Camera 1080P HD Video Baby Sleeping Nanny Cam Two Way Audio Night Vision Home Security Babyphone Camera
https://a.aliexpress.com/_dUZpFtQ
simonaviciute147 parašė:
Va manau geriausiai neskaityti nieko, paciai ir echoskopas 27 diena, labai laukiu ir nerimauju, nes dausio menesi turejau nesivystanti praradau 5 savaiciu, po 5 men…
Man taip pat sausi buvo nesivystantis. Ir po 5 mėn. Pastojau. Trečiadienį pas gine, jau turėtų būti 12sav.
Terax parašė:
Gal kas turit parekomenduoti mobilias aukles? Esu girdejusi, kad neblogu yra aliexprese uz daug prieinamesne kaina, o kokybe isties gera, gal kas turit?
Parsisiųsti Baby Cam - Baby Monitor Camera app'sa ir bus jums geriausia mobili auklė, veikia per WiFi pajungus du Android'o mobilius įrenginius ;)
Animra parašė:
Parsisiųsti Baby Cam - Baby Monitor Camera app'sa ir bus jums geriausia mobili auklė, veikia per WiFi pajungus du Android'o mobilius įrenginius ;)
Tai čia reikia nuolat turėti tuos 2 įrenginius
O jei pvz. einate į dušą, kol vaikas miega, geriau racija
25 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai