LiLu11 parašė:
Sveikos, ar jau kas nors perėjot prie autokėdučių nuo 9 kg?
Mes perėje nuo 0-18 keduteje, vaikui joje labiau patogu, netoks suspaustas..
LiLu11 parašė:
Sveikos, ar jau kas nors perėjot prie autokėdučių nuo 9 kg?
Mes perėje nuo 0-18 keduteje, vaikui joje labiau patogu, netoks suspaustas..
O cia gali buti koks nors suolis ar dar koks teorinis etapas? Bet taip idomiai. Vaikas pradejo visai nemiegoti... Seniau budavo miegodavo pietu lauke miego iki 2-3h pagal situacija. Ir dar budavo per diena tokiu daug pasnaudimu. Pabudrauja po 1.5-2h ir budavo uzsimano miego, pyksta, ant ranku iki 30min nusnausdavo dar po kokius 4kartus per diena. O dabar nebemiega vaikas visiskai.... Numiega ta pietu miega ilgaji ir viskas... Buna tarpuose matosi kad nori miego, bet uzmigdyt neimanoma, akys stacios ir viskas 🤦♀️ ir vakarais labai sunku vel nulauzt, pyksta, miego nori, bet migdai ir akys stacios sau... Nebezinau. Miego regresa isgyvenom jau tikrai. O dabar 5.5men ir tokios nesamones... Ar cia tiesiog naturaliai mazeja jau miego poreikis? Nors pagal lenteles tai dar turetu miegot...
Junique parašė:
O cia gali buti koks nors suolis ar dar koks teorinis etapas? Bet taip idomiai. Vaikas pradejo visai nemiegoti... Seniau budavo miegodavo pietu lauke miego iki 2-3h…
Pas mus irgi būna ilgasis miegas ir Max keli visai trumpi
Alisa_miau parašė:
Pas mus irgi būna ilgasis miegas ir Max keli visai trumpi
O pas mane trumpu nebeliko realiai 🤷♀️ kaip ir uzsimano, bet paimi migdyt ir akys stacios. Viskas ir pasibaigia. Bet tuo paciu ir irzlesne pasidare vel. Seniau geresnes nuotaikos budavo tuose tarpuose, ypac pasnaudus kad ir 5min, o dabar toks link zirzalo vel labiau, turbut miego truksta vistik 🙄
Mano mazoji diena turi tris miegelius: ryte ir vakare apie 40min, per pietus 2-3h. Per pietus visada miega vezimelyje ir buna prabunda kokius 2 kartus, bet pasupi vezimeli ir toliau miega. Nakciai migdydavosi pakankamai ramiai apie 21:30h, bet pora paskutiniu vakaru valanda reikia supti ir klausyt verkimo, uzmiega 22:30h, naktim prabunda kokius 4 kartus. Ir prabunda garsiai verkdama. Pries pora dienu gavom skiepa nuo meningokoko, gal del to arba dantys🙈.
Foto parašė:
Ojei, tai man dar daug ka reik atsisakyt... 😀 pieno produktu nevartoju, na tik sviesta su kose rytine.. tai ir sviesta isimti.. ?
Taip, sviesta butinai isimkite.
Be saldumynu as negaliu gyventi deja apribota dabar viskas tai valgau kiekviena diena datules medaljon rusi is izraelio nerealiai skanios, bananai, dziovintos slyvos, pusti saldus kukuruzai, rimi perku vegan avizinius gluten free sausainius
Kaipnora parašė:
Mano mazoji diena turi tris miegelius: ryte ir vakare apie 40min, per pietus 2-3h. Per pietus visada miega vezimelyje ir buna prabunda kokius 2 kartus, bet pasupi v…
Musiskis irgi po skiepo pradejo po miego verkti, bet dabar jau praejo.
July Angel parašė:
Taip, sviesta butinai isimkite.
Be saldumynu as negaliu gyventi deja apribota dabar viskas tai valgau kiekviena di…
kur tokiu datuliu buna? dziovintos ar gal sviezios?
Na maniškis nuo pat gimimo blogai miega, tai jau 5.5 mėn be normalaus miego kas 1.5-2val pabunda pas mane jis, tai.. 🙉, koma.
Skaičiau čia viena mama skundėsi kad jos mažylis pabunda kartą per naktį ir jai tai išbalansuoja savijauta.. O man tik pasvajoti, skamba kaip dievo dovana kaledu proga, 1 kartą per naktį pabust🤣
O ta pirmoji auto kėdutė iki 9 kg kaip tik man nepatiko labai, kaip kūdikis joje guli visas susisukes. 0-18kg man kažkaip labiau 👍
asetija parašė:
kur tokiu datuliu buna? dziovintos ar gal sviezios?
Džiovintos, va pvz
https://riesutaijums.lt/datules-medjoul-su-kauliuku-1kg/
Man tevai Vilniuje vaisiu bazese nuoerka dezutes po kilograma, drauge maximoje sveriamas perka irgi sia rusi maximoj gal 13 eur /kg
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai