LauraLaura1989 parašė:
Sveikutes įdomu ar kitą pirmadienį bus galimybė registruotis į Kauną nors ir žolinė šventa dieną🙂
Aš kai domėjausi tai registracija perkelta į rugpjūčio 16 diena per e svaikata. Taip man pasakė paskambinus į regitratura
LauraLaura1989 parašė:
Sveikutes įdomu ar kitą pirmadienį bus galimybė registruotis į Kauną nors ir žolinė šventa dieną🙂
Aš kai domėjausi tai registracija perkelta į rugpjūčio 16 diena per e svaikata. Taip man pasakė paskambinus į regitratura
SezamoSėkla parašė:
Aš kai domėjausi tai registracija perkelta į rugpjūčio 16 diena per e svaikata. Taip man pasakė paskambinus į regitratura![]()
Ačiū labai už informaciją 🙂reiks bandyti tada
IndrePau parašė:
Merginos, suprantu, kad visoms labai skirtingai viskas ir būtinai dar pasikonsultuosiu su daktare, bet įdomios jūsų patirtys, gal tips'ų kokių rasiu. Planuojame gim…
Važiavau 27 savaičių į Gdanską, tai darėmės daugiau sustojimų, vežiausi pagalvėlę, kad patogiai atsiremti galėčiau, gavosi ~8val kelio. Man kelionė visiškai nebuvo sunki ir neprailgo, bet tada buvo 27 savaitės tik, kuo toliau tuo sunkiau turėtų darytis, tai jeigu važiuosit - svarbiausia stebėkit kaip pati jaučiatės, darykit daug sustojimų, kad nuo sėdėjimo nekietėtų gimda, netirptų kojos, savijauta normali būtų. Pasiimkit magnio
Saulyte10 parašė:
Sveikos. Su dvyniais kai buvau nėščia pirkausi šį rinkinį,ir realiai pusė neprireikė. Gal kuri pasidalinsit ko tikrai prireikė po gimdymo?
Aš pakolkas tokį rinkinuką turiu, dar trūksta dalykėlių, bet čia viskas ką tikrai naudojau

Pirkau rinkini sudaryta is:2 sauskelniu, 3 skirtingu dydziu iklotu po pora vnt, 2 paklodziu ir 1 vnt vienkartiniu kelnaiciu. Papildomai pirkausi:2 vnt didziausiu iklotu,1 sauskelnes,pora tinkliniu kelnaiciu ir poka paklodziu. Paklodes pradesiu netrukus tiestis sau i lova del tikimybes nuteketi vandenims
sveikos, galbut jau klausiau, nepastebejau ar kas atrase, ar pacios pildotes jau dokumentus sodroje dekretinems gauti? ar is pradziu darbe reikia?
Jau uzmirsau koks buvo eiliskumas, su pirmu vaiku
Ar pirma reikia sulaukti dekreto dienos, kada pati gydytoja ives dekreta i sistema?
Katakitoka parašė:
sveikos, galbut jau klausiau, nepastebejau ar kas atrase, ar pacios pildotes jau dokumentus sodroje dekretinems gauti? ar is pradziu darbe reikia?
Dekretui (nestumo ir gimdymo atostogoms) duodamas nedarbingumo pazymejimas. Israsys daktare nedarbinguma, pasakysit darbdaviui nuo kada jau neateisit i darba ir sodoroj prasyma uzpildysit motinystes ismokai gauti ir prasyma taikyti NPD jei jums reikia. Darbe jokiu prasymu pildyt nereikia
kai dekretas eis i pabaiga uzpildysit prasyma sodroj del vaiko prieziuros ismokos ir va tada darbe rasysit prasyma del vaiko prieziuros atostogu suteikimo
laurora parašė:
Pirkau rinkini sudaryta is:2 sauskelniu, 3 skirtingu dydziu iklotu po pora vnt, 2 paklodziu ir 1 vnt vienkartiniu kelnaiciu. Papildomai pirkausi:2 vnt didziausiu ik…
As i lova tiesiausi is Lidlo daugkartine palute del baimes, kad vandenys nenubegtu ir ji paskui liko mazylei i lovyte. Ji 5€ nerots kainuoja ir puikiai laikosi, ne taip kaip tos vienkartines, galit paieskoti🙂
Saulyte10 parašė:
Sveikos. Su dvyniais kai buvau nėščia pirkausi šį rinkinį,ir realiai pusė neprireikė. Gal kuri pasidalinsit ko tikrai prireikė po gimdymo?
Man sauskelniu neprireike, seip jos bubo baisiai nepatogios man, per daug priglusdavo prie klyno, o kai buvau siuta norejosi „laisves“ 🙈 tad man lb pasiteisino iklotai dideli, ju nemazai sunaudojau. Kelnaites vienkartines irgi nebuvo reikalingos. Kremo speneliams irgi neprireike per visa zindymo laikotarpi (bet cia lb individualu). Clogin saldancios putos pasiteisino. Vienkartiniu paluciu sau buvau pasemusi bet kaip ir neprireike.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai