Tikniekamnesakyk parašė:
Mes vis irgi ruošiamės išmėginti šį metodą,bet mano vyras dar truputį nori būti savanaudžiu ir pamiegoti😅😅😅 bet manau jau irgi reikės stverti jautį už ragų😀…
Matau jūs laukiatės antro stebukliuko, sveikinimai🥰🥰❤️
Tikniekamnesakyk parašė:
Mes vis irgi ruošiamės išmėginti šį metodą,bet mano vyras dar truputį nori būti savanaudžiu ir pamiegoti😅😅😅 bet manau jau irgi reikės stverti jautį už ragų😀…
Matau jūs laukiatės antro stebukliuko, sveikinimai🥰🥰❤️
Alyvuoge_ parašė:
Gali būti, kad per greitai 😊 Aš dabar visada pamaitinu, tada perima vyras. Pirmą naktį išėjau ir pusę nakties miegojau atskirai, aišku, pirmus kartus užmigdyti buvo…
Mes miego mokymus isigijom, mokinsim miegoti loveleje, cry it out metodas irgi nepriimtinas, mes busim salia, raminsim, glostysim 😄 Nusiteikineju psichologiskai ir as, paskaicius jusu atveji, atrodo viskas super easy ir be kursu 😁👌🏽Tikiuosi ir mums taip bus, palinkekit sekmes 🕺🏼😄
Dijo parašė:
Mes miego mokymus isigijom, mokinsim miegoti loveleje, cry it out metodas irgi nepriimtinas, mes busim salia, raminsim, glostysim 😄 Nusiteikineju psichologiskai ir …
Pasidalinkite kaip jums seksis ☺️
Dijo parašė:
Mes miego mokymus isigijom, mokinsim miegoti loveleje, cry it out metodas irgi nepriimtinas, mes busim salia, raminsim, glostysim 😄 Nusiteikineju psichologiskai ir …
Is kur emet miego mokymus?
Apie juos as svarsciai ,bet manoji nemegsta glostymu ir prisiglaudimo bandant uzmigdyti🙈
Dijo parašė:
Juokingiausia, kad miego mokymus nusipirkom ir mes, bet neturėjau jėgų iki galo peržiūrėti 🤣🤣 Tai kažkaip kai tas mūsų metodas suveikė labai greitai, ko nesitikėjau, tai taip ir liko neperžiūrėti 🫣
Bet sunkiausia yra pačiam psichologiškai nusiteikti ir išlikti ramiam 😊 Sėkmės!
Vikusikas parašė:
Is kur emet miego mokymus?
Apie juos as svarsciai ,bet manoji nemegsta glostymu ir prisiglaudimo bandant uzmi…
Pirkom miego pasakos. Viskas labai panasiai ka Alyvuoge_ nupasakojo 😁
Nemegsta ir mano vaikas glostymu, bet visada migdom su Ssss, white noise ir papuliu, tai tik papuli nuimsim 😄🙈 Zinau, kad apie tuos mokymus ivairiu nuomoniu, bet viska savo kailiu patyrus galesiu paneigt arba patvirtint visus gandus 😄 Esam jautrus tevai, tai vaiko protestas mums bus skaudus, bet kiek gilinuosi, tai cia tevam baisiau viskas atrodo, negu tiem vaikiukam
Dijo parašė:
Pirkom miego pasakos. Viskas labai panasiai ka Alyvuoge_ nupasakojo 😁
Nemegsta ir mano vaikas glostymu, bet visada migdom su Ssss, white noise ir papuli…
Nuo kokio migdymo pradėsit? Prieš naktį ar dieninių? Dėl šito mes su vyru irgi esam jautrus ir manau bus sunku, bet ir keltis naktį po 10 kartų nėra gerai nei mums, nei vaikui 🤨
Domi123 parašė:
Nuo kokio migdymo pradėsit? Prieš naktį ar dieninių? Dėl šito mes su vyru irgi esam jautrus ir manau bus sunku, bet ir keltis naktį po 10 kartų nėra gerai nei mums,…
Iš mūsų patirties, tai prieš pradėdamas migdyti nakčiai, kelis kartus yra užmigdęs ir su savimi lovoje, bet naktiniam užmigdyti buvo lengviau, nei dienomis
O dabar užmigdo ir taip ir taip, jau dvi savaitės kai naktys yra normalios! 🤗
Domi123 parašė:
Nuo kokio migdymo pradėsit? Prieš naktį ar dieninių? Dėl šito mes su vyru irgi esam jautrus ir manau bus sunku, bet ir keltis naktį po 10 kartų nėra gerai nei mums,…
Dar iki galo neperziurejau visos info, bet kaip suprantu, kai bus pradedama, tai bus ir natiniai ir dieniai 🤷🏼♀️ Mano kolege pradejo nuo natinio miego, viska letai, lengvai.. sake visa savaite vaikas praklyke ir tuom baiges, jokiu rezultatu 😆🙈 nu as tikiuos atsilaikysim, nes as max jautri asarom, bet vyras kiek salciau visada mato situacija
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai