Asesueva parašė:
Gal isivaizduojate kiek visa tai galetu kainuoti? Kokius 200€ min turbut
Penktadieni Inmedikoj privaciai ejau, tai kainavo 55€ konsultacija + 35€ echo. Sumoj 90€ isejo
Asesueva parašė:
Gal isivaizduojate kiek visa tai galetu kainuoti? Kokius 200€ min turbut
Penktadieni Inmedikoj privaciai ejau, tai kainavo 55€ konsultacija + 35€ echo. Sumoj 90€ isejo
E.lina parašė:
Penktadieni Inmedikoj privaciai ejau, tai kainavo 55€ konsultacija + 35€ echo. Sumoj 90€ isejo![]()
Kuriam mieste buvote? Manęs vienam mieste nepriima, be siuntimo, nesuprantu kas per nesąmonės, turiu 100 km važiuot privačiai 🤷♀️
Ingesiukas parašė:
Kuriam mieste buvote? Manęs vienam mieste nepriima, be siuntimo, nesuprantu kas per nesąmonės, turiu 100 km važiuot privačiai 🤷♀️
Vilniuje
Keista, atrodo koks skirtumas, juk uz savas lesas planuojat lankytis. O internetu registruotis nebandet? As butent per ten susirandu laika ir uzsiregistruoju
E.lina parašė:
VilniujeKeista, atrodo koks skirtumas, juk uz savas lesas planuojat lankytis. O internetu registruotis nebandet? As butent per ten susirandu laika ir uzsiregist…
Aš skambinausi, ir pareiškė kad vistiek nepriima be siuntimo 🤷♀️
Kvieciu prisijungti būsimas birželio mėn mamytes 💗
https://www.facebook.com/groups/869528258222841/?ref=share_group_link
giedrytee parašė:
Kvieciu prisijungti būsimas birželio mėn mamytes 💗
Kad jau yra grupe sukurta Birzelinukai 2024
Voveryte1988 parašė:
Sveikos ! Gal kuriai atsirado gelsvu isskyru tik pastojus?
Taip, būna. Buvau pas ginekologę, sakė normalu.
Lincė12345 parašė:
Sveikos merginos. Šiandien man 7 savaitė. Vakar pasirodė kraujas... ir nežmoniškas pilvo skausmas... Šiandien jau mažiau.. gyvenu užsienyje, pas daktarus užregistra…
Lincė12345 parašė:
Sveikos merginos. Šiandien man 7 savaitė. Vakar pasirodė kraujas... ir nežmoniškas pilvo skausmas... Šiandien jau mažiau.. gyvenu užsienyje, pas daktarus užregistra…
Bandykit nusiraminti. Jei nustojot kraujuoti ir skaudeti, bandykit dar pasidaryti hcg. Ir po keliu dienu pakartoti.
Jei kraujavimas nesustojes, tada tik priemimo skyrius. Kad apziuretu.
Ar anksciau esat susidurusi su tokiais kraujavimais nestumo metu?
105 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai