Kapibara parašė:
Sveika! Mano gimtasis miestas Panevezys (teveliai ten gyvena), tai galesim gal bandyt kada su vezimukais Laisves aikstej tiktis. 😊
oi, kaip faina! Mielai! Palaikykime ryšį ;)
Kapibara parašė:
Sveika! Mano gimtasis miestas Panevezys (teveliai ten gyvena), tai galesim gal bandyt kada su vezimukais Laisves aikstej tiktis. 😊
oi, kaip faina! Mielai! Palaikykime ryšį ;)
mrsjas parašė:
Sveikos, rugsėjinukų mamytėsJungiuosi ir aš į gretas, man jau 9w2d, bet iki šiol nesikamavau per daug (tfu, tfu, tfu - tikiuosi, kad ir prašoksiu visus pykinimu…
Aš taip pat iš Panevėžio
tik šiuo metu Norvegijoj gyvenam, bet dažnai grįžinėjam. Man 29m. laukiam pirmagimio
Rorau parašė:
Aš taip pat iš Panevėžiotik šiuo metu Norvegijoj gyvenam, bet dažnai grįžinėjam. Man 29m. laukiam pirmagimio
![]()
Sveika! Linkėjimai! Mes taip pat pirmagimio laukiamės, netrukus po gimimo man sukaks 32 m.
kada jūsų terminas?
Rorau parašė:
Kadangi Norvegijoj buvom tik trumpai echo apžiūrai, kur sužinojom, kad mažyliui šiuo metu 6w5d. Tai manom, kad rugsėjo 20vasario 20 Lietuvoj viską sužinosim
…
Man jau 9w2d, tai rugsėjo 2 d. turime pasimatyti 🥰
mrsjas parašė:
Sveikos, rugsėjinukų mamytėsJungiuosi ir aš į gretas, man jau 9w2d, bet iki šiol nesikamavau per daug (tfu, tfu, tfu - tikiuosi, kad ir prašoksiu visus pykinimu…
Sveika, as taip pat iš Panevėžio , man 9+6
as užsiregistravau pirmam pas Rinkuna
laukiuosi antri vaikučio ☺️
Sveikos visos🤗 nu kaip paskaitau kad jum pasibaige pikinimas tai net pavydziu🫣 man viskas dar tesiasi galetumet kazka patarti kaip praiti viska ☺️ jau 10 savaite bet tas pikinimas kaip nesibaigia taip nesibaigia.. valgyti nieko negaliu nieko neprima organizmas viska isbandziau 🤔 laukiu tu 12 savaiciu kol pageres 🫣 nes girdejusi esu kad kitom iki pat nestumo galo tesias tas🫣🫣🫣norejau paklausti kiek ilgiausiai jums tas pikinimas buvo? Kada pagerejo? Aciu uz komentarus ☺️☺️☺️
Zvaigzdute92 parašė:
Sveika, as taip pat iš Panevėžio , man 9+6as užsiregistravau pirmam pas Rinkuna
laukiuosi antri vaikučio ☺️
Sveikinimai! O su pirmu irgi pas Rinkūną ėjote? Kokie jūsų atsiliepimai?
Mane irgi pykina nuo visokio maisto, net nesvarbu ką valgau... tikiuosi praeis, nes dirbti nelabai gerai sekasi 🙈 beja papasakosiu su kokiomis nesąmonėmis susiduriau prašydama šeimos gydytojos siuntimo pas ginekologę... ji man sako aš taves negaliu siusti pas gine kol neturi nėštumo patvirtinimo, sakau tai galiu atvykti padarysim kraujo tyrimus ar ka ten reikia ir duokit siuntima užsiregistruot... sako ne reikia is ginekologes patvirtinimo, sakau tai kaip man nueit pas ja be siuntimo 😂 tai eisiu pirmadieni privačiai, kad patvirtintų ir tada gavusi siuntimą persirašysiu ir kitą šeimos gydytoją, nes manoji buvo naujai priskirta ir nežinojau, kad neturi nei kalbos kultūros nei normalaus išaiškinimo, kaip ir kas turi būti...😂🤦🏼♀️
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai