Nerijus.S parašė:
Ji tikrai stipri. Tik todėl ir išgyveno. Nemanau, kad ją kankinusios to tikėjosi.
Jus ketinat eiti i teisma del akuserinio smurto o pats nebijot butu patrauktas i teisma del nuolatinio smeizto viesoje erdveje gydytojam?
Nerijus.S parašė:
Ji tikrai stipri. Tik todėl ir išgyveno. Nemanau, kad ją kankinusios to tikėjosi.
Jus ketinat eiti i teisma del akuserinio smurto o pats nebijot butu patrauktas i teisma del nuolatinio smeizto viesoje erdveje gydytojam?
Nerijus.S parašė:
Gydytojai neturi teisės vadovautis ideologijom ir jas primetinėti pacientams. Gydytojai turi vadovautis siekiu NEKENKTI sveikatai ir ją saugoti. Tam tikslui turi si…
Na tai jums ir siūlė. Su daug kuo žmona nesutiko (ar jūs neleidote sutikti, nes tai neatitiko jūsų "ideologijos" ir jūsų sudaryto gimdymo plano). O kai situacija beviltiškai komplikavosi, tada jau jūs pradėjote nuo gydytojų slapstytis tualete ir piktybiškai nebendravote. Na o dabar visus šunis ant jų kariate.
Aš sutinku, kad jūsų surašyti dalykai gali nutikti "neišmanančioms", kai gydytojai nesivargina paaiškinti situacijos, o nėščioji jų veiksmų nekvestionuoja, bet jūs gi pats šioje begalę kartų akcentavote, kaip puikiai buvote pasiruošę gimdymui ir viską buvote surašę gimdymo plane, ir kad akušeriją išmanote geriau už bet kurį akušerį.
LaMona parašė:
Tai jei apie "galimą smurtą", bet šioje temoje Nerijus rašo, kad smurtas ne galimai buvo, bet kategoriškai teigia, kad jis buvo. Nors jokio teismo nuosprendžio, kie…
Jeigu jus uzpultu gatveje, sumustu ir atimtu jusu daiktus, tai kaip jus tai ivardintumete rasydami pareiskima policijai- galimai uzpuole, galimai sumuse, galimai apiplese, galimai patyriau fizini smurta? Jeigu moteri iszagintu, tai ji ka to nesuprastu ir rasytu, kad mane galimai iszagino? Taip, teismuose galima irodyti visokiu keistu dalyku, bet to, ka patiria zmogus, teismo sprendimas niekaip nepakeicia. Jeigu asmuo jauciasi, kad pries ji buvo smurtauta, tai to "galimai" pavadinti negalima, jeigu veiksmas su mano kunu atliekamas be mano sutikimo, as tai vadinu smurtu, jei kalbama su grasinimais, menkinimais (greiciausiai dar ir siekiant, kad as pakeisciau savo nuomone ar paklusciau tam ar kitam asmeniui) as tai vadinu psichologiniu smurtu; Ar dar reikia teismo, kad ta ivardinti?
Uoga parašė:
Na tai jums ir siūlė. Su daug kuo žmona nesutiko (ar jūs neleidote sutikti, nes tai neatitiko jūsų "ideologijos" ir jūsų sudaryto gimdymo plano). O kai situacija be…
Iš viso šito Jūsų tekstuko apie nieką vienas klausimas kyla: ką turite omeny "būti puikiai pasiruošus gimdymui"?
eziukas33 parašė:
Idomu kaip p Nwrijus dantis taiso pas odontologa? Ar naturaliai ar kaip? Ar praso nuskausminti ar su planu? Ar ir ten smurtauja.
Jūs nėštumą ir gimdymą lyginate su ėduonimi? Pagalvokit. Nėštumas ir gimdymas - ne liga. Gydyti jų nereikia.
Nerijus.S parašė:
ruksti, jeigu Jums taip nutiktų, ką darytumėte?
Gimdziau be plano lengvai ir suoer greitai.bet Man paliko placentos ko pasekoje po triju savaiciu vos nenukraujavau mirtinai taigi dejo visas pastangas kas isgyvenciau ir nereiktu pasalinti gimdos.ir tokie pasvaikciojimai apie skatinamuosius gimdant man mazu maziausiai juokingai skamba pries eteri gimdoij va cia tai smurtas bet tada vienintelis vcariantas stabdyt kraujavima nes abrazija del buvusio stipraus uzdegimo butu sunaikinus gimda
ruksti parašė:
Gimdziau be plano lengvai ir suoer greitai.bet Man paliko placentos ko pasekoje po triju savaiciu vos nenukraujavau mirtinai taigi dejo visas pastangas kas isgyvenc…
Ar placentą ištraukė už virkštelės? Taikė aktyvią placentinio laikotarpio priežiūrą? Visa tai gali pakenkti.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai