Mylimas_Angelas parašė:
Tai mano vyras is vis gali but uzpykes, nes tiek iki pastodama vaikscijau pas ginekologa vyra tiek pastojau jo pagalba (IVF dare) ir pastovai vaginaliniu budu apziu…
Mylimas_Angelas parašė:
tikrai taip , viesuma tesmais to galima pasiekt. Bet viskas turi buti motyvuota, tikslu ir aisku, o ne emocijomis remiamasi. Nes nu kas bus jei as busiu nusiteikusi…
Labai sutinku su palyginimu.
O dėl to, kad medikai gązdino Nerijaus žmoną, kad vaikas mirs, tai dar didelis klausimas ar gązdino. Gal jie tiesą sakė. Kaip matyti iš Nerijaus parašytos istorijos, tai jo žmona galiausiai tikrai vos nenumirė. Tai kas žino dėl vaikelio? Gi vaikelis gimdymo takuose tikrai negali ilgai būti dėl tuo metu užsispaudiančios virkštelės, o jo Žmona tiek laiko buvo išsikankinusi, kad labai realu, kad galėjo neturėti jėgų stumti, be to ir su sąrėmiais jiems prastai buvo.
Uoga parašė:
Tai jums blogai "panašu". Paskaitykite mano ankstesnius postus. Ši moteris man atrodo visų pirma vyro psichologinio smurto auka, kuris "komplikavosi" į komplikuotą …
Labai teisingai
Nerijus.S parašė:
Mes kviečiame ne tik istorijomis dalintis, bet ir viešai įvardyti smurtavusius gydytojus, kai tokie atvejai pasitaiko.
Tai viešai galima įvardinti tik po teismo sprendimo, kuriuo konstatuota, kad gydytojai smurtavo. Kitaip kyla grėsmė būti pačiam nuteistam už šmeižtą. Taigi, jūs agituojate žmones įvardinti smurtavusius gydytojus, kreiptis į teisėsaugą, o pats dėl taip jūsų vadinamo "gydytojų smurto" į teisėsaugą nesikreipėte ir į klausimą , kodėl jūs dėl to pats nesikreipėte, jūs neatsakote
Nerijus.S parašė:
Paskaitykite rašinio skyrelį "Slapta medicina, atvira neapykanta".
Jūsų minima V. M., kiek žinau, palaikė gerus profesinius santykius su a. a. B. Kul…
Buvot būtent pas Mačiulienę?