2017.04.13 23:49 (prieš 8 m.)
Mieganti parašė:
Nežinau kur čia pagalba prilašint skatinamųjų kai galima palaukt kol prasidės sarėmiai natūraliai.
Na Jums papriestarausiu. As gimdziau Santariskese. Del padidinto spaudimo 38 sav. norejo guldyti stebejimui, bet pradzioj pati nesutikau, issiderejau dienos stacionara, nes gyvenu 5-8 min. ir vazinejau kas diena. Kol galiausiai primigtinai ir jau gireztai pasake guldom (nesusinormaliavo jau vaistais spaudimas, ir silpni vaiko tonusiukai buvo ).
Beje pati juokais prasiau, kad jau gal skatintu gimdyma tikrai nenoriu savaite ligoninej guleti iki termino, o jei dar nukrypimai tai kam rizikuot, bet grieztai atsisake bei pasigulde i patologini sake stebes ir lauks termino ligonineje (buvo likusi lygiai savaite). Nors as jauciausi visiskai puikiai, i dienos stacionara laipiojau laiptais, o ne liftu keldavausi. Gulint ligoninej sukilo baltymas, sukviete konsiliuma ir labai graziai pasake, kad yra tokia ir tokia situacija - skatinam??? Su manim taresi ir nesulaukiau jokiu priesiskumu. Beje, niekam nieko nemokejau, niekuom neatsidekojau su niekuom nesirariau tik su visais elgiausi taip kaip noriu, kad elgtusi su manimi. Kazka klause ar esu susitarusi su gydytoju kuris priims gimdyma, o as tik atsakiau, ar jei susitarus busiu, as pagimdysiu lengviau? tai tik nusisypsojo ir viskas.
Mano gimdyma prieme ta pati gydytoja kuri prziurejo mane patologiniame, nors jos pamaina jau buvo pasibaigus, kai po suskatinimo man prsiejo veikla, ji galejo gi drasiai palikti mane kitam gydytojui. Kadangi as klausiau ka man liepia dyd. o ji man viska pasakojo, ka daro ir kodel daro as pagimdziau per pusantros valandos.