pasimetele3 parašė:
Sveiki. Jau labai nuvalkiota tema, bet kol pats nesusiduri tol neivertini kaip sudetinga laukti ir neistverti savam kailyje, kas su tavo organizmu vyksta kai neturi…
Mokamai hcg pasidarykit
pasimetele3 parašė:
Sveiki. Jau labai nuvalkiota tema, bet kol pats nesusiduri tol neivertini kaip sudetinga laukti ir neistverti savam kailyje, kas su tavo organizmu vyksta kai neturi…
Mokamai hcg pasidarykit
pasimetele3 parašė:
Bandziau fotografuoti, bet nesimato ant nuotraukos,issibalina. Darysiu rytoj, arba uzporyt, jeigu kas matysis ant nuotraukos, atsiusiu. Nes dabar tai siaubingai nea…
Pasidarykit hcg ir viskas.
Fiona parašė:
Paprastai vaiduokliai būna teigiami 😉 Jeigu tikrai teigiamas, kasdien turėtų ryškėti. Parodykite testo foto 🤔
Turėjau gal 6-7 vaiduoklius. Nei vienas nepasitvirtino ;)
GyvenantiPuikiai parašė:
Pasidarykit hcg ir viskas.
Oho 🙄 Man visi 100% 🙈
Fiona parašė:
Oho 🙄 Man visi 100% 🙈
Man ir visi trys 100 proc pasitvirtino
Laba diena, norėčiau pasikonsultuoti, nes šiuo metu negaliu išvykti iš namų. Viskas vyko, kaip ir rimtai nieko nebuvo sausio 6 diena. Pasidarau nėštumo testą vasario 18 diena atsakymas neigiamas, bet labai keistai juočiuosi spazmais tempia pilvo apačią, apsunkės pilvas skauda, pakenčiamas skausmas ir paspaudus pilvo vietas, atrodo, kad pulsuoja ar plaka pilvo vidurį spazmais, makštis sausa, paraudusi ir yra spuogelių, pilvas išsipūtės, 3 diena kažkokį lengva pykinimą jaučiu, kai kuriom dienom pasirodo išskyros primenančią varškė. Valgymas sutrikęs, dėl karantino niekur neinu iš namų, kartais pasportuoju, bet irgi bandžiau ne sportuoti 4 dienas tas pats jaučiasi. Sausio 13 diena susirgau mėnesinėmis buvo 4 dienas toks, kaip tepimas. Tada vasario 11 diena vėl susirgau irgi buvo tepimas, bet truputį gausesnis. Ciklas, kaip ir nevėlavo. Nežinau ar vertėtų jaudintis, nes šiuo metu vaiko neplanuoju. Ar čia kokia Infekcija? Ginekologei šiandien skambinau, tai sakė gali būti vėlyvas nėštumas. Nesusigaudau jau.
20 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai