Kurpelė parašė:
O butent dėl ko jums neramu? Šeip jau metai pakankamai dar maža jai dėl to kad dar nekalba.
Dar pries du menesius kartais nekreipe demesio kai kvietem ja vardu, nerode ko nori
Kurpelė parašė:
O butent dėl ko jums neramu? Šeip jau metai pakankamai dar maža jai dėl to kad dar nekalba.
Dar pries du menesius kartais nekreipe demesio kai kvietem ja vardu, nerode ko nori
Tikrai tokio amžiaus vaikui nėra būtina diagnoze. Tuolabiau jei matot, kad sparčiai keičiasi. Palaukit, neskubėkite ir žiūrėkit kas bus 3-4 metukų. Jei bus sunkumų, tai kas ta valstybės tarnautojų karjera? Juk begalė ir kitų specialybių, kad tik sugebėtų išsilavinimą gauti.
Mano berniukas su diagnoze, Lb geras progresas, nevisi ir pasakytų, kad autistukas. Mokosi db pagal bendrą programą ir nei asistento reik, nei kažko Lb specialaus.
Tačiau turim nemažai situacijų, kai tai pačiai mokyklai reikia ir žinoti ir būti pasiruošus spręsti sunkumus. O diagnozė viską ir paaiškina ir duoda tam tikrą nukreipimą ką reikia daryti ir kaip spręsti sunkumus, ko iš vaiko galima tikėtis ir svarbiausia is jo nevisada reik tikėtis to ka gali jo bendraamžiai. Ir vaikui daug lengviau, kai yra ir to laisvumo ir supratimo jo silpnų vietų.
Vixe parašė:
Pradėkit eit pas logopede ir bus Ok ;) neskubėkit ieškoti kirminų ;)
Ne vieno sąmoningo žodžio ner?
Lankom grupinius uzsiemimus, vaikas aktyviai dalyvauja, buna kad kazko nenori daryt, bet tai buna kiekvienam vaikui.
Burberry parašė:
I mane kreipiasi samoningai, jeigu ka nors padaro, ar tiesiog nori atkreiptti demesi kviecia mama ir ziuri i akys. Kai einam i lauka kartais sako bu, tik pasakai ka…
Sako “mama”? Ar tik mykia?
Burberry parašė:
Lankom grupinius uzsiemimus, vaikas aktyviai dalyvauja, buna kad kazko nenori daryt, bet tai buna kiekvienam vaikui.
Efektyviau būtų individualus darbas ;) o kaip smulkioji motorika?
Vixe parašė:
Sako “mama”? Ar tik mykia?
Graziai mama sako. Smulkius daiktus graziai pirstukais delioja, lipdukus lipdo, su plastilinu zaidzia, tirsa sakant nezinau ka butent turi pirstukais, rankytem daryt tokio amziaus
Burberry parašė:
Graziai mama sako. Smulkius daiktus graziai pirstukais delioja, lipdukus lipdo, su plastilinu zaidzia, tirsa sakant nezinau ka butent turi pirstukais, rankytem dary…
Tai atsipalaiduokit ir kokia logopede susiraskite ;)
Burberry parašė:
Graziai mama sako. Smulkius daiktus graziai pirstukais delioja, lipdukus lipdo, su plastilinu zaidzia, tirsa sakant nezinau ka butent turi pirstukais, rankytem dary…
Vixe parašė:
Tai atsipalaiduokit ir kokia logopede susiraskite ;)
Aš ir manau, kad reikėtu jums atsipalaiduti
pagal jusu aprašima vaio raida normali. Čia mano nuomonė.
Bet jai neramu galit privačiai pasikonsultuoti kur nors pas logopėdus. Šioje privačioje mokykloje dirba geros specelistes kurios dirba raidos centre. Glalit pasikonsultuoti.

Kurpelė parašė:
Aš ir manau, kad reikėtu jums atsipalaidutipagal jusu aprašima vaio raida normali. Čia mano nuomonė.
Aciu, butinai paskambinsiu.
O kas nors daret tyrimus privaciai? Radau Kardiolitoj tokia paslauga, idomu butu suzinoti afsiliepimus
Burberry parašė:
Aciu, butinai paskambinsiu.
O kas nors daret tyrimus privaciai? Radau Kardiolitoj tokia paslauga, idomu butu s…
Mes buvome kardiolitoj. Pirmas vizitas pas vaiku psichiatrą. Bendravo su mumis stebėjo mergaitę, bent jau ji mums patare kol kas pasidaryti DISCO testą(ir kol kas nesikreipt i raidos centra) arba pas jų arba savo poliklinikoj. Bet va man galvoje vis vien sukasi mintys ir tiek labai kirto per smegenis . Nors Kardiolitoj psichiatre sake kad del autizmo nera net kalbos , neurologe t p. sake turetu uztekt darbo su logopedais . Bet va galvelei neina pasakyt ir tiek . Tai datysimes DISCO tyrima ir ziuresim kas toliau
lerkiukas parašė:
Mes buvome kardiolitoj. Pirmas vizitas pas vaiku psichiatrą. Bendravo su mumis stebėjo mergaitę, bent jau ji mums patare kol kas pasidaryti DISCO testą(ir kol ka…
Pirma uzsiraset konsultacijai? Kiek jusu vaikui metuku?
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai