2025.09.01 21:52 (prieš 10 mėn.)
Orvel parašė:
Žinoj, neičiau 🙈. Toks labai ant klaustuko dar laikas. Gali pamatyti plakančią širdutę, o gali ir nepamatyti (ne todėl, kad blogai. O todėl, kad anksti). Ar nesiner…
Dar pagalvojau dantis besivalydama 😄. Man čia kaip su nėštumo testu. Tiek planuojant pirmą vaikutį, tiek dabar, man būdavo maks sunku išlaukti. Iškart po ovuliacijos imdavau "jausti" visokius simptomus, prisigalvodavau, testą darydavausi net likus daugiau nei savaitei iki mm. Neigiamas? Netikėdavau 😄. Darydavausi dar. Po kurio laiko dar 🙈. Nors logiškai mąstant, kam save erzinti? Mano atveju tai tikrai buvo kankyne, nes pamačius tą neigiamą testą nuliūsdavau, tada nuspręsdavau netikėti... Šiaip tikrai nėštumą testas gali parodyti ir likus savaitei iki mm. Bet tuo pačiu - gali ir neparodyti. Logiškiau būtų sulaukti mm dienos.
Taip ir su ekoskopu. Tikrai gali parodyti širdutę plakančią ir labai pradžiuginti. O gali ir atvirkščiai - be reikalo išgąsdinti.
Džesikė parašė:
Sveikos, toms, kurioms antras nėštumas. Kaip Jūsų pilvukas? Nu man truputį neramu, pilvas toks su pirmagimiu buvo apie kokį 5mėnesį. Tikrai didokas, išsipūtęs, nebe…
Man džinsai irgi paspaudžia 🙈. O šiaip kaip kada. Kažkurį vakarą labai nustebau pažiūrėjusi į veidrodį, o šiandien jau lyg normaliai. Nors aptemtos suknelės jau nesidėčiau.
O šiaip, labai normalu, kad su antru neštumu pradeda anksčiau matytis. Juolab, kai tarp jūsų mažylių bus nedidelis amžiaus tarpas