Liepa5 parašė:
Iš ginekologės. Sustojo vystytis ties 6 savaite. Laukti išsivalymo. Nepavyko antrą kartą iš eilės.
Laikykitės ❤️
Liepa5 parašė:
Iš ginekologės. Sustojo vystytis ties 6 savaite. Laukti išsivalymo. Nepavyko antrą kartą iš eilės.
Laikykitės ❤️
Liepa5 parašė:
Stiprybės Jums ♥️
Burundukas9 parašė:
O man atėjo pykinimas... kas jums nuo jo labiausiai padeda? Kokie metodai geriausi? Ir klausimas, jei labai skauda galvą, ar galima kažką išgerti nuo skausmo?
Paracetamolis 🙏 nuo pykinimo manau kiekvienai skirtingai, man padejo uzkandziavimas, ledai,srba kad ir ledu kubeliai. Saltis man apramindavo. Laikykites😇
Laukiugandro parašė:
Paracetamolis 🙏 nuo pykinimo manau kiekvienai skirtingai, man padejo uzkandziavimas, ledai,srba kad ir ledu kubeliai. Saltis man apramindavo. Laikykites😇
Ačiū. Jau išgėriau paracetamolį, tikiuosi pagerės. Nes įtariu pykinimas stipresnis nuo galvos skausmo... Tikiuosi čia trumpam užsuko tik šita būsena 🫠
Burundukas9 parašė:
O man atėjo pykinimas... kas jums nuo jo labiausiai padeda? Kokie metodai geriausi? Ir klausimas, jei labai skauda galvą, ar galima kažką išgerti nuo skausmo?
mane kamuoja rytinis pykinimas/sleikstulys , jei nenuraminu tai tada seka vemimas.. tai vos pabudusi valgau grisini duonos lazdles
jeigu vistiek tampo, tada apelsinu-imbiero shoteli arba vanduo+imbiero milteliu kokteili, uztenka pora gurksniu ir dazniusiai ramu pasidaro😅
Sodinuko mama parašė:
Sveikos moterytės, jungiuosi prie jūsų, pagal viską turėčiau balandžio gale gimdyti 😊 8 savaitė dabar pas mane, antras nėštumas, dukrytei jau 11 metų, tai ilgas tar…
Stengtis valgyti po biski dažnai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai