Gitana 1 parašė:
Labuka.Ji kai mane apziurejo,pasake,kad viskas gerai,o kad maudzia taip buna.Gersiu tas tabletes ir toliau.Bet turiu beda kita,mano darbas yra stovimas,reikia ranka…
na manau geriau mazius nei darbas
Gitana 1 parašė:
Labuka.Ji kai mane apziurejo,pasake,kad viskas gerai,o kad maudzia taip buna.Gersiu tas tabletes ir toliau.Bet turiu beda kita,mano darbas yra stovimas,reikia ranka…
na manau geriau mazius nei darbas
SVEIKOS GAL GALITE PAKOMENTUOTI. ACIU
tevu-darzelis.lt/rk16336@1307012d6a5
JUODUKEE parašė:
SVEIKOS GAL GALITE PAKOMENTUOTI. ACIU![]()
tevu-darzelis.lt/rk16336@1307012d6a5…
nt gadinai?
JUODUKEE parašė:
SVEIKOS GAL GALITE PAKOMENTUOTI. ACIU![]()
tevu-darzelis.lt/rk16336@1307012d6a5……
grazus grafikiukas, ir tempa auksta! daret nt? kada sekancios mms turi buti?
beje, gal kas pasakytumet, ar nesilaukiant temp 7 dpo gali buti 37, ar neturetu tiek uzkilt? stebesiu toliau. ir ka reiskia kai kelias dienas rodo ot 2 bruksn?
Doroteja2014 parašė:
grazus grafikiukas, ir tempa auksta! daret nt? kada sekancios mms turi buti?
beje, gal kas pasakytumet, ar nesilaukiant temp 7 dpo gali buti 37, ar neturetu ti…
Elzbietaa parašė:
nt gadinai?![]()
nt dar negadinau, mm nelaukiu sekmadieni, na kartais keliom dienom jos uzveluoja. Kazkaip nt jau prisigadinau anksciau, tad dbr visko taip nebesureiksminu. BT matuoju keleta menesiu ir pirma menesi kaip ji man pakylo iki 37, visada jau auksciausia budavo 36,8
JUODUKEE parašė:
nt dar negadinau, mm nelaukiu sekmadieni, na kartais keliom dienom jos uzveluoja. Kazkaip nt jau prisigadinau anksciau, tad dbr visko taip nebesureiksminu. BT matuo…
o as manau jau galima drasiai NT pagadinti
linkiu sekmes pamatyti vaiduokliuka ar net rysku II
Elzbietaa parašė:
o as manau jau galima drasiai NT pagadintilinkiu sekmes pamatyti vaiduokliuka ar net rysku II
![]()
labai aciu uz paskatinima
bet manau dar truputeli palauksiu iki sekmadienio, nenoriu vel eilini karta nusivilti
JUODUKEE parašė:
labai aciu uz paskatinimabet manau dar truputeli palauksiu iki sekmadienio, nenoriu vel eilini karta nusivilti
![]()
na grafikelis tikrai grazus
ziurekis kaip pati manai
Elzbietaa parašė:
na grafikelis tikrai grazusziurekis kaip pati manai
![]()
labai tikiuosi kad pasiseks si menesiuka
nes vel reiks vyro laukti du menesius kad butu galima bandyti
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai