Kristut parašė:
Merginos, tempa I fazeje iki O, nieko nesako. Jeigu ji zema, nereiskia, kad blogai.. Esme skirtumas tarp I ir II fazes temperaturu.Jeigu pirmoje fazeje ji 35ir …
aciu labai
nuraminot
Kristut parašė:
Merginos, tempa I fazeje iki O, nieko nesako. Jeigu ji zema, nereiskia, kad blogai.. Esme skirtumas tarp I ir II fazes temperaturu.Jeigu pirmoje fazeje ji 35ir …
aciu labai
nuraminot
Safari parašė:
aciu labainuraminot
![]()
Tik pradejus matuoti, reikia keliu ciklu, kad pamatyt koks jusu organizmas, kokia tempa budinga ir t.t. Va, kai bus visas grafikelis, tai tada parodykit, bus idomu pamatyti ;)
Kristut parašė:
Tik pradejus matuoti, reikia keliu ciklu, kad pamatyt koks jusu organizmas, kokia tempa budinga ir t.t. Va, kai bus visas grafikelis, tai tada parodykit, bus idomu …
tai taip, sitas ciklas net ne planuojamas, tik noriu stebeti save, paziureti, kaip kas vyksta ir tada po keliu ciklu pabandysim paplanuoti
bet as dabar nieko nesuprantu, siandien visa diena teplioja. Net iklota isidejau
nors siandien tik 11 cd
Safari parašė:
tai taip, sitas ciklas net ne planuojamas, tik noriu stebeti save, paziureti, kaip kas vyksta ir tada po keliu ciklu pabandysim paplanuotibet as dabar n…
Rudai ar raudonai? Kitom pateplioja per O, dar kitom del kokiu nors bedeliu buna... Sunku pasakyt.
Kristut parašė:
Rudai ar raudonai? Kitom pateplioja per O, dar kitom del kokiu nors bedeliu buna... Sunku pasakyt.
i ruduma
Safari parašė:
i ruduma![]()
i ruduma kiek esu girdejus negerai kai teplioja
Elzbietaa parašė:
i ruduma kiek esu girdejus negerai kai teplioja
niekada niekada nera taip buve..paziuresiu ar ryt bus ar ne
Safari parašė:
niekada niekada nera taip buve..paziuresiu ar ryt bus ar ne![]()
mmm na tykekimes kad cia pasposyjo organizmas,pala sakei tau db ov?
Elzbietaa parašė:
mmm na tykekimes kad cia pasposyjo organizmas,pala sakei tau db ov?
man dabar 12 cd o td pranasauja ov 16 cd
Safari parašė:
man dabar 12 cd o td pranasauja ov 16 cd![]()
tai gal ov anksciau ivyko ir tau ov tepliojimas
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai