Sveikos,
Safari, kaip reikalai ar dar teplioja?
Tikekimes, kad cia del O, nes siaip rudas tepliojimas nera gerai, jis reiskia, kad is kazkur labai po truputi kraujuojama. (Man taip aiskino gydytoja, kai buvo rudu isskyru nestumo metu).
Elzbietaa parašė:
tai gal ov anksciau ivyko ir tau ov tepliojimas
neatmetu ir sito. Bet mano temperatura nesamones rodo, tiksliau termometras.
Kristut parašė:
Sveikos,
daugiau nei vienos dienos netepliojo
bet manau kazkas su ciklu negerai, nes sokineja temperatura labai. Siandien su nauju bandziau , nes anie du kur turejau veja laukuose rodo. Nt vakare vyrui zema parode. Kodl as nesusiprotejau anksciau pamatuoti ir pasikeisti. Todel dabar nezinau, ar nebematuoti ar ka daryti, nes skaiciau kad negalima keisti termometru.
Safari parašė:
daugiau nei vienos dienos netepliojobet manau kazkas su ciklu negerai, nes sokineja temperatura labai. Siandien su nauju bandziau , nes anie du kur turejau…
Hmmmm... Ikelk grafikiuka, kiek ten tas sokinejimas kazin yra..
Kristut parašė:
Hmmmm... Ikelk grafikiuka, kiek ten tas sokinejimas kazin yra..
Wauuu... Yra keli variantai,arba cia del termometro kaltes, arba ciklui tikrai kazkas negerai (gali buti jis visai be O)... Net nezn, gal bandyk sita cikla pamatuoti su tuo paciu nusisnekanciu termometru arba nebematuot visai, o jeigu nepastotum, kita cikla pradet su nauju termometru. Bet jeigu temperatura taip ir toliau sokinetu stipriai (matuojant su geru termometru), patarciau apsilankyt pas gydytoja. Pasakytum, kad nori profilaktiskai pries planuojant leliuka pasitikrinti (apie BT sakyt nieko neverta, nes gydytojai paprastai nepasitiki situo metodu).
o jei as nuo sios dienos istrinciau viska ir su nauju matuociau?ar jau per velu kad ka parodys normaluas?ir jei taip sokinetu su geru termometru, ciklo gale pasirodyti pas gydytoja
ar sakai neverta ir sita praleisti su matavimu?
dabar visai pasimeciau... siandien ryte matuota su nauju, todelvel toks soktelejimas i virsu...
Safari parašė:
o jei as nuo sios dienos istrinciau viska ir su nauju matuociau?ar jau per velu kad ka parodys normaluas?ir jei taip sokinetu su geru termometru, ciklo gale pasirod…
Dabar tau 13 CD, jeigu butu tokia 6-7, dar galetum viska is naujo, dabar gali nebeuztekti duomenu, kad parodytu ar buvo O. Man idomu, kas pas tave bus toliau, gal pabandyk testi... Siaip gal cia tas termometras niekuo detas, pas tave ir pats pirmas matavimas rodo tokia pat temperatura kaip ir siandien, jeigu kardinaliai skirtusi, soktu isvis i virsu, as taip galvoju... Tesk gal su nauju tuo ir ziuresim kas bus. Jeigu kartais visai nenubreztu O tau, butu idomu apsilankyti pas gine, nes BT rodo kiausidziu veikla (todel I fazej tempa buna mazesne, jos tik ruosiasi, brandina kiausineli), o antroj aukstesne - jau po O.
Safari parašė:
daugiau nei vienos dienos netepliojobet manau kazkas su ciklu negerai, nes sokineja temperatura labai. Siandien su nauju bandziau , nes anie du kur turejau…
Mano labai šokinėjo ir prišokinėjo iki naujo ciklo ;/
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
🫂♥️🤞🤞🤞🤞…