Solsa parašė:
mamytes turiu klausimeli..nera jum bedu su slapinimusi mab toks skausmas verkt noris?![]()
Pusles uzdegimas gali buti, butinai reik pas daktarus apsilankyt... istirs slapima ir vaistus priskirs.
Solsa parašė:
mamytes turiu klausimeli..nera jum bedu su slapinimusi mab toks skausmas verkt noris?![]()
Pusles uzdegimas gali buti, butinai reik pas daktarus apsilankyt... istirs slapima ir vaistus priskirs.
AusteM parašė:
ryt ryte vežu šlapimą.. nes siaubas bijau eiti į tuoletą
degina... tikiuos nieko baisaus nebus... preita kartą sakiau ginekologei del šios bedos- praeis visom taip būna...bet kad pilvo apačia iki asaru skauda... sisiukas degina tai galvoju- ne ne cia jau tikrai NE VISOM TAIP BŪNA
Solsa parašė:
ryt ryte vežu šlapimą.. nes siaubas bijau eiti į tuoletądegina... tikiuos nieko baisaus nebus... preita kartą sakiau ginekologei del šios bedos- praeis visom ta…
Tikrai ne visom ir net minciu apie tai nebuvo...
Nebent vyras ka uzkabino... Bet realiai tai ne nestumo simptomas cia kad sisiukas net degina. Nepergyvdnkit isgydis gal tiesiog... Persalot... Ar uzdegimas koks.
christinita parašė:
sweikos klaipedos mamytes... gal kuri galite parekomenduoti klaipedos studijoj gera uz padoria kaina fotografe nestukes fotosesijai. Neseniai atvykau i Klaipeda ir …
Dovilefoto.lt Fotografe Dovile Cizaite
GintareGi parašė:
Sveikutes jungiuosi prie jusu:)) kokiA akusere jus priziuri??:)) gal kuri nors konsultacinej poliklinikoj esat registruotos?
Sveikutė
aš lankausi Jūrininkų poliklinikoje pas gydytoją Grušienę
labai esu patenkinta
Adagio parašė:
Sveikutėaš lankausi Jūrininkų poliklinikoje pas gydytoją Grušienę
labai esu patenkinta
![]()
Aš taip pat
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai