Upse o_O parašė:
Meretukau, tu nesuprasi![]()
ka ten buvai ikelusi???
nespejau pamatyt..
idomu ;)
Upse o_O parašė:
Meretukau, tu nesuprasi![]()
ka ten buvai ikelusi???
nespejau pamatyt..
idomu ;)
Shakira parašė:
ka ten buvai ikelusi???nespejau pamatyt..
idomu ;)
Vakar ant popieriaus lapo surasiau savo norus, pagrazinau biski, priklijavau vaiko foto, vyro ir savo,kaip seniau atrodziau, is zurnalo iskirpau pora kudu moteriskiu
Upse o_O parašė:
Vakar ant popieriaus lapo surasiau savo norus, pagrazinau biski, priklijavau vaiko foto, vyro ir savo,kaip seniau atrodziau, is zurnalo iskirpau pora kudu moteriskiu![]()
kaip fainei!! as visad galvodavau kad kai turesiu savo namus ir jei reikes del svorio galva sukt, tai visad sakaiu kad prisikabinesiu virtuvej savo foto kai kuda buvau ir dar kokiu manikeniu foto
tj tikriausiai ne viena panasiai mastau
dabar jau gyvenu su vyru, bet negaliu savo foto kabint, nes kartu dar gyvena jo pusbrolis
zodziu...tad retkarciais kompe pasiziurineju foto ir gerai yra
na o tau dideles sekmes ir stiprybes su situo eksperimentu/gyvenimo budo pakeitimu!!! lauksim puikiu rezultatu!!!
Shakira parašė:
kaip fainei!! as visad galvodavau kad kai turesiu savo namus ir jei reikes del svorio galva sukt, tai visad sakaiu kad prisikabinesiu virtuvej savo foto kai kuda buvau ir dar kokiu manikeniu foto![]()
![]()
tj tikriausiai ne viena panasiai mastau
dabar jau gyvenu su vyru, bet negaliu savo foto kabint, nes kartu dar gyvena jo pusbrolis
![]()
zodziu...tad retkarciais kompe pasiziurineju foto ir gerai yra
![]()
![]()
na o tau dideles sekmes ir stiprybes su situo eksperimentu/gyvenimo budo pakeitimu!!! lauksim puikiu rezultatu!!!
![]()
Aciu uz palaikyma
cia man didelis issukis
tikrai,kad eksperimentas, bet tikiuosi labai,kad jis pavyks
o tos visos iskabinetos foto ir pan., tai psichologija
Upse o_O parašė:
Aciu uz palaikymacia man didelis issukis
![]()
jo jo, zinau kad veikia tos foto.. paprotina kaip sakant
na tikimes ir mes kad tau pavyks
Upse o_O parašė:
Aciu uz palaikymacia man didelis issukis
![]()
Kaip, upsiuke, sekasi?
Dianak poliarinis.skelbiu.lt parašė:
Kaip, upsiuke, sekasi?![]()
isbadavau tik tris dieneles. oj sunku buvo
nemaniau, kad taip bus....siai dienai turiu biski didesni nei 4 kg minisa per sia savaite.badaujant nukrito apie 3.5 kg ir paskui dar 1 Kg. po badavimo sekancia diena geriau naturalias, svieziai spaustas sultis, dar kita diena isvedziau darzoves. o snd jau normaliai valgau, bet prisiziuriu, darau manksta, vakare nebevalgau
Upse o_O parašė:
isbadavau tik tris dieneles. oj sunku buvonemaniau, kad taip bus....siai dienai turiu biski didesni nei 4 kg minisa per sia savaite.badaujant nukrito apie 3.5 kg ir paskui dar 1 Kg. po badavimo sekancia diena geriau naturalias, svieziai spaustas sultis, dar kita diena isvedziau darzoves. o snd jau normaliai valgau, bet prisiziuriu, darau manksta, vakare nebevalgau
![]()
Super, rezultatai puikūs
. šaunuolė . Vis kasdien lipdama ant dviračio pagalvodavau kaip Tau sekasi
. Tai turbūt ir bulves, duoną, batoną ir saldumynus išmetei iš raciono?
Dianak poliarinis.skelbiu.lt parašė:
Super, rezultatai puikūs. šaunuolė . Vis kasdien lipdama ant dviračio pagalvodavau kaip Tau sekasi
. Tai turbūt ir bulves, duoną, batoną ir saldumynus išmetei iš raciono?
![]()
bulviu, duonos jau seniai nevalgau. na, bulviu nevengiu stipriai, bet ir nekemsu
mano liga yra saldumynai.... del ju jauciuosi kaip narkomane, bet pagaliau pradejau su savimi susitarti po badavimo
kaip tau sekas?
Upse o_O parašė:
isbadavau tik tris dieneles. oj sunku buvonemaniau, kad taip bus....siai dienai turiu biski didesni nei 4 kg minisa per sia savaite.badaujant nukrito apie 3.5 kg ir paskui dar 1 Kg. po badavimo sekancia diena geriau naturalias, svieziai spaustas sultis, dar kita diena isvedziau darzoves. o snd jau normaliai valgau, bet prisiziuriu, darau manksta, vakare nebevalgau
![]()
suuuper
tikra saunuole!
cia juk vaios reikia tureti 3!!! d.nevalgyti
gali savimi didziuotis
15 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai