O kaip su nuotraukyte daret?
Martardi parašė:
mes ne visus dokumentus is pradziu buvom issiunte, tai nepilnai menesi.. o siaip per 10 dienu padaro![]()
O kaip su nuotraukyte daret?
Martardi parašė:
mes ne visus dokumentus is pradziu buvom issiunte, tai nepilnai menesi.. o siaip per 10 dienu padaro![]()
Tieeesa, ka prisiminiau!! Buvo atejus seimynele tokia pas mus i darba papietaut su vaikuciu, tai mes isisnekejom, tas vaikutis labai didelis pagal amzu, tai as taip nusistebejau, o ji sake gime jis 5kg svorio. tai sakau, turbut pati jau niekaip, iskart cezari planavo? sako nu ne, prasidejo saremiai, dar paciai liepe bandyk gimdyt, o tik paskui emergency section dare. tai sakau, ar jie visai durni, kad dar prakankino? o ji sako, ne, jie kaip tik specialiai taip dare, kad draudimas padengtu ir man moket nereiketu, nes jei planuotas cezaris buna reikia moket (!!!)...
tai va, mamytes, kurios norit cezari darytis, pasidomekit kaip ten yra, nes tam vaikuciui dabar vieni metukai, duok dieve, kad per tuos metus butu kazkas pasikeite, nes jei ne, tai dar galit paskui but nemaloniai nustebintos gave saskaita....
o gal gali parekomenduot,kur jus daretes ir kiek kainavo?:)mes kaip tik antradieni i Drogheda pas Balsi apziurai lekiam tai gal pavyktu pasidaryt
Martardi parašė:
i foto atelje reikia eiti, namie gamintos netinkao ten jie paguldo mazuti ant grindu ir nufotkina kuo puikiausiai
![]()
delta32 parašė:
the best day ever![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
labai laimingi turesim berniuka....
Sveikinimai!!!
Sveikutes. Oi idomia istorija tu cia Martardi apasakojai. net negirdejus nieko apie tai. Gal pravers tokios zinios ateiciai
Tikrai turbut niekam nebutu malonu gaut kokia saskaita po gimdymo. na, mums sekasi visai neblogai, Benutis pradeda prasytis valgyt pats ir kartais net 3 val nepratempia
Dabar vel maitinu vien tik pati, jau lyg ir maziau skauda. dar pries maitinima patepu speneli balzamu "multi-mam", truputi suminksteja. O nuo kada jus jau nezadindavot jei leliukas miega daugiau nei 4 val? Man kartais taip gaila zadint...
laurase parašė:
Sveikutes. Oi idomia istorija tu cia Martardi apasakojai. net negirdejus nieko apie tai. Gal pravers tokios zinios ateiciaiTikrai turbut niekam nebutu malonu gaut kokia saskaita po gimdymo. na, mums sekasi visai neblogai, Benutis pradeda prasytis valgyt pats ir kartais net 3 val nepratempia
Dabar vel maitinu vien tik pati, jau lyg ir maziau skauda. dar pries maitinima patepu speneli balzamu "multi-mam", truputi suminksteja. O nuo kada jus jau nezadindavot jei leliukas miega daugiau nei 4 val? Man kartais taip gaila zadint...
![]()
labutis:)jeigu tavo maziukas yra normalaus svorio gime isnesiotas ir t.t. tai jokiu budu tau nereikia jo zadinti ,mano Matas nuo pat gimimo nakti ismiegodavo nuo 12 nakties iki 7 ryto be jokiu atsibudimu
ir as jam leidau miegoti ir prasau yra sveikas berniukas.jeigu vaikutis gimsta neisnesiotas ir mazu svoriu tai reikia kelti kas 3 valandas ir maitinti:).o jeigu tau normaliai priaugineja svori ir pats nesikelia reiksia jam uztenka..kaip jum pasivaiksciojimai laukeli?Jau laukiu nesulaukiu kol jusu pabiruciukai paaugs nes Matardi dirba tai be sansu su ja susitikti...vis kazkas trukdo:/ o kai nedirbo sukom ratus ir vargo nematem....
delta32 parašė:
Niu diskutuojat apie maitinima........... pasimetus tiesiog nezinau ka ir daryti. pirma dukryte maitinau 6men, bet po to tiek vargau. iki 5 men pieno buvo kaip pas karve o po to staigiai sumazejo jauna buvau be patirties , mamu ir mociuciu salia nebuvo tai dariau viska pagal knygas. Tai taip pridariau, kad vaikas daug svorio prarado nes pienuko truko, o mazyte man nedavalgydavo alakana buvo o man atrode , to pieno traukdavo pastoviai, tik jisai nebe toks sotus buvo. po to tokiu problemu turejau jokiu buteliuku neprieme,jokio pienuko negalejo gerti, kol pagaliau atradom soju piena. nu vienu zodziu kaip prisimenu, tai net nupurto brrrrrr. drauge va antra sunu augina is buteliuku maitina, tai berniukai auga kaip ant mieliu. Tokie storuliukai, sveikuciai, taip kad kartais nesuprasi kas geriau ar su tais papais duotis naktimis ar matinti misinukais, vaikui sustatyti rezima ir ramiai sau gyventi.
Jeigu laukciausi antro pabirucio tai pasirinkciau nuo pat pradziu misinuka...Nebusi didvyre kad maitinsi pati ,niekas medalio neuzdes,tiesiog kiekvienos mamytes pasirinkimas individualus...nieko blogo kad nemaitinsi pati.(Mano asmenine nuomone).
Sveikinimai:)besilaukiant BERNIUKO!!!!!
Libra_ parašė:
Sveikinimai Matukui!aisku ,gera kai nera jokiu skausmu ir mamytei ir vaikiukui gerai..syki teko skaityt kad jokiu skausmu neturetu but besikalant dantukam,juos sukelia infekcija kuria uznesa seimos nariai beieskantys dantuku,kisdami rankas i burnyte vaikui
![]()
aciu aciu:)na gal ir teisybe,siaip pries lysdama i burnyte nusiplaunu rankas...
o jums jau tuoj menesiukas
!!! kaip laikas bega.
Martardi parašė:
cia ligoninej daretes echo ar 3D ?![]()
ne buvau pas Kazlauska Dubline, lyties nustatymui 25.00e.
22 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai