Libra_ parašė:
Sveikinu!!As ir taip dziaugiausi kai suzinojau kad berniukas
![]()
dekui, nu mes jau turim dukryte tai kaip visada, tetis norejo labai berniuko, o sese laukia irgi broliuko, tai visi liko patenkinti rezultatu
Libra_ parašė:
Sveikinu!!As ir taip dziaugiausi kai suzinojau kad berniukas
![]()
dekui, nu mes jau turim dukryte tai kaip visada, tetis norejo labai berniuko, o sese laukia irgi broliuko, tai visi liko patenkinti rezultatu
laurase parašė:
Sveikinimai!!!
aciu jaciu smaguma sirdeleje, kaip jums sekasi.kaip maitnimas ar jau palengvejo, ar buteliukais maitinti pradejai.
linutematukas parašė:
Jeigu laukciausi antro pabirucio tai pasirinkciau nuo pat pradziu misinuka...Nebusi didvyre kad maitinsi pati ,niekas medalio neuzdes,tiesiog kiekvienos mamytes pasirinkimas individualus...nieko blogo kad nemaitinsi pati.(Mano asmenine nuomone).Sveikinimai:)besilaukiant BERNIUKO!!!!!
![]()
aciu uz sveikinimus............ tai va taip jauciu ir darysiu, nes patirties jau turejau, pabandysiu kita buda, tikrai nemanau kad bus blogiau.
Sveika!Tikrai nereikia zadint!as nei dukros nezadindavau, o ji nuo menesio ismiegodavo visa nakti,nei Adamuko nezadinu
laurase parašė:
Sveikutes. Oi idomia istorija tu cia Martardi apasakojai. net negirdejus nieko apie tai. Gal pravers tokios zinios ateiciaiTikrai turbut niekam nebutu malonu gaut kokia saskaita po gimdymo. na, mums sekasi visai neblogai, Benutis pradeda prasytis valgyt pats ir kartais net 3 val nepratempia
Dabar vel maitinu vien tik pati, jau lyg ir maziau skauda. dar pries maitinima patepu speneli balzamu "multi-mam", truputi suminksteja. O nuo kada jus jau nezadindavot jei leliukas miega daugiau nei 4 val? Man kartais taip gaila zadint...
![]()
Sveikos!Adamukas jau kelinta diena isbertas..issigandau ,galvoju matyt nuo pieno produktu nes as ju daugokai vartoju..Pradejau is baimes vien vandeni gert ir tik pusryciam skrebuti su sviestuku..Siandien nulekem pas Balsi,buvo gan geros nuotaikos jis tai normaliai apziurejo,sveriam 5.400kg
sake kad labai gerai...o del berimu sako kunelis neisbertas reiskias ne nuo pieno ,baikit šutinti vaika
sakau pas mus tik 20laipsniu namie,pasirodo vaikui uztenka,bet maniskis iskarto uzmigdavo kai i kelias palutes susuku,jam patinka siluma
Bet taip nuramino kad nealergija..jau prisimascius buvau kad koks dermatitas
Zodziu,tai augam gerai
O kaip jums merginos sekasi?Kaip didysis ir mazasis Benukai?IKaip Matukas?
Libra, buvo ir mano vyra isbere, ir gan ilgai laikesi tas paberimas, tai is pradziu nekreipiau demesio, bet paskui ir as del sventos ramybes pas balsi buvau nuvedus, bet taip ir pasake, kaip pati galvojau - hormonai is organizmo valosi, todel ir isbertas, tai ramuneliu nuoviru ryte vakare valinejau pora savaiciu ir praejo
o del temperaturos tai vaikuciui optimaliausia yra 16-20 laipsniu temperatura. as irgi maniau, kad daugiau reikia, bet gavau toki kiausini/naktine lempute, ten termometras ir pagal temperatura kambario keicia spalva, tai butent geriausia temperatura ir yra tokia
Libra_ parašė:
Sveikos!Adamukas jau kelinta diena isbertas..issigandau ,galvoju matyt nuo pieno produktu nes as ju daugokai vartoju..Pradejau is baimes vien vandeni gert ir tik pusryciam skrebuti su sviestuku..Siandien nulekem pas Balsi,buvo gan geros nuotaikos jis tai normaliai apziurejo,sveriam 5.400kgsake kad labai gerai...o del berimu sako kunelis neisbertas reiskias ne nuo pieno ,baikit šutinti vaika
![]()
sakau pas mus tik 20laipsniu namie,pasirodo vaikui uztenka,bet maniskis iskarto uzmigdavo kai i kelias palutes susuku,jam patinka siluma
Zodziu,tai augam gerai
![]()
Sveikutes. mano Benukas buvo isbertas pries isvykstant is ligonines, sake taip ir turi buti ir nenustebti jei po kiek laiko vel pabers.tada labai greit praejo. O praeita savaite vel zandukus pabere ir kol kas dar nepraeina, si karta tokiais net pulingais spuogeliais, bet nieko as jiems nedarau, nei dideja, nei daugeja. Ryt eisim pas GP , paklausiu. O as tikrai daug pieno produktu nevartoju. Man irgi atrodo, kad namie salta maziukui. Ypac po nakties, kai atsibunda saltom rankytem. Tai as irgi uzkloju pora flaneliniu vystykliuku ir ta kilpini dar uzmetu. Man daug smagiau , kai mazutis pabunda siltutis ir , beje, ramiau miega apklostytas. Netrukcioja per miegus. Del ko klausiau del zadinimo, nes sesutes ligoninej liepe neuzlaikyt daugiau nei 4 val., bet gi yra sena gera patarle, kad "kudikiai ir miegodami auga!" Man atrodo, kad jis bus ramesnis ir geriau valgys, kaip pats atsibus, nei , kad per prievarta prikeltam kist papa. Tai vat tokie reikaliukai. O papukus vis dar skauda...., bet db neduodu buteliuko, vargstu pati, laukiu kol pripras mano kunas
Libra_ parašė:
Sveikos!Adamukas jau kelinta diena isbertas..issigandau ,galvoju matyt nuo pieno produktu nes as ju daugokai vartoju..Pradejau is baimes vien vandeni gert ir tik pusryciam skrebuti su sviestuku..Siandien nulekem pas Balsi,buvo gan geros nuotaikos jis tai normaliai apziurejo,sveriam 5.400kgsake kad labai gerai...o del berimu sako kunelis neisbertas reiskias ne nuo pieno ,baikit šutinti vaika
![]()
Zodziu,tai augam gerai
![]()
Labukas
mes laikomes puikiai auga dantukai vienas po kito tikimes pirmaji gimtadieni pasitikti su 6 dantukais:)valiooo.Galetu orai buti geresni tai gal ir nuotaika butu kitokia...:)cia kai buvo uzpuolusios tos kelios siltos dienos tai labai greitai pripratom prie gero:).Vis negaliu patiketi kad mano pabiruciui jau neuzkalnu metukai...dieve dieve kaip laikas bega kartais norisi ji tiesiog sustabdyti...o del tu isberimu tai buvo ir mums toks atvejis kai katik gimes buvo ,guldydavau kartais ji ant polisteriniu apkloteliu tai paberdavo ji nes jie nepraleidzia oro tai susyla labai greitai vaikutis...bet kazkaip jie mums tie paberimai greitai isnyko.Kaip tavo Adamukas?ar bunat daznai laukuti?Kaip Bela i ji reaguoja?priprato jau?
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai