Labas Mergytes
As irgi istojau i Dukano dietos salininkiu gretas. Istikruju as nelabai laikausi griestu dietu, mano mityba galeciau priskirti prie sveikesniuju, nes man nei duonos reikia, nei bulviu, nei tos pacios mesos, bet va vaisiai ir darzoves mano dziaugsmas, ir aisku viso blogio blogis saldumynai. kiekviena diena turiu kazka skanaus sukrimsti. siaip as po gimdymo man buvo like 8 kg, o maitinant tai dar pora nukrito ir visai jau arti norimo svorio buvau, bet viskas prasidejo kai baigiau maitinti, svoris pradejo augti, augti augti ir stai pasiekiau riba, kai tikrai bijau pasiziureti i veidrodi. mano ugis 173cm, o dabartinis svoris 75 kg
as gerai jauciausi kai buvau 62kg, niekada nebuvau perkarus, bet dabar jau minsktute sau.
o Dukano dieta susidomejau , nes bendradarbe per dvi savaites numete beveik 6 kg, poto dar daugiau pazystamu pasirodo ir 16 kg per 4 men yra numete, todel as irgi pradejau laikytis, snd dar tik 3 diena, bet manau viskas iveikiama, ir produktai kuriuos galima valgyti, man patinka, tik aisku pasiilgstu vaisiu ir darzoviu, todel laukiu jau baltymu ir darzoviu dienu, kai galesiu pasimegauti. Zadu 7 dienas laikytis atakos, o poto po 3 dienas darzoviu ir baltymu, ir su baltymais kaitalioti. ziuresiu kaip man seksis. tikiuosi surasiu pagalbos ir palaikymo jusu burelyje. Stiprybes visoms ir dideles valios nenukrypstant nuo leistinu produktu