Ner.inga parašė:
Nu. Ir išvis Fenix šitos temos karūną prarado jau seniai. Atsukus kokį porą mėnesių istoriją atgal - 75% pasisakymų vikusia69, 20% - Džonsiaus, 5% - Fenix. Forumą u…
hi 5!!!
Ner.inga parašė:
Nu. Ir išvis Fenix šitos temos karūną prarado jau seniai. Atsukus kokį porą mėnesių istoriją atgal - 75% pasisakymų vikusia69, 20% - Džonsiaus, 5% - Fenix. Forumą u…
hi 5!!!
Ner.inga parašė:
gerbėja
turbūt po šito tavo idolo komentaro net kelnytės sušlapo?:
"Tai tu ir neužsičiaupk, nes nebebūsi šita išsižiojusi vėpla. Kaip gyvenime vis atsiranda kokia lendanti į akį su smirdančia burna ir kalnu patarimų..".
Šūdą aka Feniksę reikia skandint šūduose. Intelektualė mat atsirado. Vištai pauodegys užsidegė ir jau pradėjo įsivaizduot, kad Feniksas
Dzonsius parašė:
gerbėjaturbūt po šito tavo idolo komentaro net kelnytės sušlapo?:
"Tai tu ir neužsičiaupk, nes nebebūsi šita išsižiojusi vėpla. Kaip gyvenime vis at…
Skaityt išmok, pelėsi.
Ner.inga parašė:
Skaityt išmok, pelėsi.
o tu rašyt, puvėke.
Ner.inga parašė:
Skaityt išmok, pelėsi.
raide praleidai, nerVinga turejo but
Dzonsius parašė:
o tu rašyt, puvėke.
Iškart po tavęs. Nežinau, ką uostai, bet man patinka
ok bye, laiko gaila.
Ner.inga parašė:
Iškart po tavęs. Nežinau, ką uostai, bet man patinkaok bye, laiko gaila.
sorry, nieko neuostau. Bet leisk atspėsiu, ką uostai tu - Feniksės tarpukojį? Iš ten sklindantys feromonai galvelę apsuko? Laiko jai gaila, čia tipo, kai praleidi forume 5 valandas per dieną, gaila 5 min?
Kurkit nuskriaustųjų klubą ir skųskitės adminams
Iš šalies žiūrint - na ir užsmirdo čia
Ner.inga parašė:
ok bye, laiko gaila.
Ne tik laiko gaila, bet savo amžiuje ir estetikos jau norisi. Tvarkos, skoningos aplinkos, intelektualiai stimuliuojančios veiklos. Todėl vis mažiau čia beįsijungiu.
Arba kitaip pasakius - kai būdavo smagu, tai smagu. O šiaip aš jokia slaugytoja ar išmėsinėtoja nedirbu, antrų galų nešluostau, todėl man visokios išskyros iš visų pusių - žiauriai ne prie širdies.
Tegu jos sau dviese slidinėja
Blogo tono ir absoliutaus primityvaus vulgarumo čempės. Medalis jom
Dzonsius parašė:
sorry, nieko neuostau. Bet leisk atspėsiu, ką uostai tu - Feniksės tarpukojį? Iš ten sklindantys feromonai galvelę apsuko? Laiko jai gaila, čia tipo, kai praleidi f…
Bet tai kaip tu jautriai paėmei, kad neįdomu tavo pezalų skaityt
Iš tavo rašymo kultūros buvau susidarius nuomonę, kad tu - šiaip grubi kaimo boba (nu tokia prie karvės ir kibiro, prie žagrės, plūgo, šū...kaliošais...), o pasirodo, kad giliai viduje tu - jautrus drugelis. Vos palieti, sparneliai virpėt pradeda. Atleisk raumenį
O dėl tų 5val.prašovei, kopūstinuk
Palieku tave toliau drebėt čia dėl kiekvieno komentaro, užsuksiu ryte prie kavutės paskaityt, ko privėmei. Pasistenk, kad šį kartą įdomu būtų ir akys nuo nešvankybių neišdegtų.
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai