Vicctoria parašė:
na gal tavo seima ir nebendrauja, bet kiek matau tai TU butent ta ir darai![]()
Sumetyta
Vicctoria parašė:
na gal tavo seima ir nebendrauja, bet kiek matau tai TU butent ta ir darai![]()
Sumetyta
ingucka parašė:
Na vis paskaitau ir neatsistebiu,iskur islenda tokiu piktu niekuo nepatenkintu mamu?yra sukurtas forumas "pasipykim"einat ten ir issiliejat,tikriausiai yra zmoniu k…
Ir vel tolerancija?
ingucka parašė:
Na vis paskaitau ir neatsistebiu,iskur islenda tokiu piktu niekuo nepatenkintu mamu?yra sukurtas forumas "pasipykim"einat ten ir issiliejat,tikriausiai yra zmoniu k…
as savaja TOLERANTISKA nuomone tau galiu pasakyti as esu visiskai rami ir tuo labiau pas manes nera neigiamu emociju
advokatais ir teismams niekam negrasinu, ir neliepiu klausyti manes ir zinoma neaiskinu kaip ka daryti o tik patariu...o jau kas kaip supranta as visiskai nekalta
MONCELIZA parašė:
skirk virtualu pasauli nuo realaus , ir beje kalbu apie normalu bendravima realiai, o ne per kompa taip kad...
Niekuo nesiskiria ar bendrauji realiai ar virtualiai. Nesimetyk, nes hreit busi uzvartyta is dingsi
EivinaAironas parašė:
Niekuo nesiskiria ar bendrauji realiai ar virtualiai. Nesimetyk, nes hreit busi uzvartyta is dingsi![]()
varykit varykit o as patylesiu lai d... kalba
Vicctoria parašė:
as savaja TOLERANTISKA nuomone tau galiu pasakyti as esu visiskai rami ir tuo labiau pas manes nera neigiamu emocijuadvokatais ir teismams niekam negrasinu, ir …
Butent, juk nebutina skaityti ka mes rasom, ,,bukim tolerantiskos''
neskaitytkt jei neidomu, praleiskit
EivinaAironas parašė:
Nebijai, kad i teisma paduos? Tau advokata parupint? Pazystu geru![]()
![]()
![]()
man jo tikrai neprireiks , na betkokiu atveju aciu
MONCELIZA parašė:
Prabilo mat protinga. Is kur tas protas pas tave jei nuolat prie kompo prilipus
Vicctoria parašė:
man jo tikrai neprireiks , na betkokiu atveju aciu![]()
MONCELIZA parašė:
nuo kada pas taves tokia ismintis, zinoma supratau, paklausiai protingesniu zmoniu patarimo..., nes susidariusi NUOMONE, kad pati be savo nuomones
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai