Flaminga parašė:
Butent ! Nuostabus suaugusio zmogaus atsakymas![]()
Kai užaugi, tai nebebuni toks kategoriškas, matai dvi puses, ne taip kaip kai kurie šioj grupei ir apskritai
Flaminga parašė:
Butent ! Nuostabus suaugusio zmogaus atsakymas![]()
Kai užaugi, tai nebebuni toks kategoriškas, matai dvi puses, ne taip kaip kai kurie šioj grupei ir apskritai
Genetikas parašė:
NIPT tikslumas yra 99,9 % kaip ir vvt., be to yra neinvazinis. O kaina jau nukrito iki 440 eur. Atsakymas per 5 d.d.
Nerasinekit nesamoniu, kiek galima! 😤 Ka jus cia kliedit. Atejot cia, akivaizdziai, pasireklamavimui, tik tai ir stengiates daryti, o ne kazkokia teisinga info suteikti. Nustokit skleisti dezinformacija.
Vien del jusu tokiu nesamoniu rasinejimo niekada neiciau darytis ten, kur jus reklamuojat non stop. Tai ziurekit, nepasidarykit antireklamos. Ir tikiuosi, kad administracija pastebes jus ir jusu tikslus bei sustabdys sita procesa.
Siaubas, kaip jus taip galit...
Vabaliukas09 parašė:
Skirtumą jaučiate kur 7 dienos ir kur 10?Ar čia viskas tvarkoje ?Ir klausimas kaip pasakys ar po 7 dienų ar per 7 dienas😂
Taip ir galvojau, kad taip parasysi. Taip norgeje sako, kad PO 7 dienu gali pasireiksti. Bet ne konkreciai 7ta diena. Tad gali 8 ar 9 diena. Kazkoks bereiksmis komentaras tavo. Galesi taip seselei pasijuokti tiesiai i akis ir paaiskinti cia visoms nesusipratelems, kad skiepo mmr pozymis negali buti po 7 dienu. Butinai tures po 10 buti😁
Dar labai idomu kai vaikas i darzeli prades eiti. Ot nauju temu bus😁👌🏻
Anaksunamun parašė:
Pati sau palaikino ir man veliaveles ikniso. SUAUGUSIUJU LEVEL 👌🏻😁 galesi norgeje seselems i siknas sukisti veliaveles, uztai kad pasakis ne taip kaip tu tikies😁😁😁👌…
Vėliavėle tai ne aš tau padėjau galiu net parodyti kaip yra ir kaip yra jei ir aš uždedi,tad nesusireikšmink,o aš būtinai paklausiu seselės visko apie MMR skiepą ir tada jau galėsiu parašyt kaip ten ta seselė sako,visai neužilgo

Deja nuimti vėliavos nebegaliu.
Vabaliukas09 parašė:
Vėliavėle tai ne aš tau padėjau galiu net parodyti kaip yra ir kaip yra jei ir aš uždedi,tad nesusireikšmink,o aš būtinai paklausiu seselės visko apie MMR skiepą ir…
Va tada ir galesi juoktis ir ginčytis.
Milda.... parašė:
Bet čia ginčas jūsųKoks skirtumas tada ar tada pakyla ta temperatūra. Nurašykit jūs ją skiepo kaltei nors ir po 3 metų jei pakils. BET ar temperatūros pakil…
Temperatura ir patinimai matomi plika akimi. O kas vyksta vaiko organizme, suleidus nuodu kokteili, Jus nematote. O Kai nematote, tai ir sirdis neskauda.
Vasarosgaiva parašė:
Temperatura ir patinimai matomi plika akimi. O kas vyksta vaiko organizme, suleidus nuodu kokteili, Jus nematote. O Kai nematote, tai ir sirdis neskauda.
is serijos kaip reklamoje ' tai tik kosuliukas' :)))))
Vasarosgaiva parašė:
O su tais savo nuodu kokteiliais tai isvis .. 🤦♀️😅😅
Orxideja9891 parašė:
Tai jus galit nedavinet 😊
Duot tam, kad duot, nes visi taip daro - irgi nekoks pasirinkimas. Po to verkiat per visas temas, kad vaikai skesta kakuose ar klykia per naktis. Pasidomekit daugiau apie naujagimiu zarnyno mikroflora.
25 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai