Dalija1 parašė:
čia tema, galėtų būt pasipykim![]()
nu, kad nepritariu tiems santykiams trise,
O kokią čia svieto lygintoją vaidini?
"Teisuolė, protinguolė Dalytė"...
Hormonai tikriausiai tave taip veikia, viskas suprantama...
Dalija1 parašė:
čia tema, galėtų būt pasipykim![]()
nu, kad nepritariu tiems santykiams trise,
O kokią čia svieto lygintoją vaidini?
"Teisuolė, protinguolė Dalytė"...
Lavija parašė:
O kokią čia svieto lygintoją vaidini?"Teisuolė, protinguolė Dalytė"...
![]()
Nu nesutikciau su tavim, man atrodo dalija1 viena is diplomatiskiausiu sitoj temoj.
Meira parašė:
Na man išvis juokingai atrodo, kai neturi laiko, bet tiek jėgų ir energijos išlieji čia, šitoj temoj![]()
Atsiprašau, čia man komentaras skirtas šitas?
Vieva parašė:
Atsiprašau, čia man komentaras skirtas šitas?
neee
čia kolegei, kuri laiko niekam neturi
Meira parašė:
neeečia kolegei, kuri laiko niekam neturi
![]()
A, tada dar kartą persiprašau
slina parašė:
Nu nesutikciau su tavim, man atrodo dalija1 viena is diplomatiskiausiu sitoj temoj.
Bet tai kad ji jau bent du kartus pasisakė, kad yra prieš - viskas ok, gerbiu jos nuomonę. Tiesiog man juokingos tokios CACOS, kurios 5 kartus kartoja tą patį per tą patį "nesipykim, neužgauliokim ir t.t."
Tie "nesipykim" labai erzina. Ne tokia tema, kad nesipykt
Nesąmoninga tema - nesąmoningos ir kalbos.
Lavija parašė:
Bet tai kad ji jau bent du kartus pasisakė, kad yra prieš - viskas ok, gerbiu jos nuomonę. Tiesiog man juokingos tokios CACOS, kurios 5 kartus kartoja tą patį per t…
oi tu caca lialia
krastitinumai ir tiek pas tave, bet jei tau geriau issiliek, issiliek
nuotaika pakelei
sėkmės
Vieva parašė:
Ramunėliu arbata neramina. Tada reiktų Melisų kokių gerti. Aš pastebėjau, kad jums prastai tiek su gramatika tiek šiaip su bendru išprusimu. Tik pasiteisinimai, pav…
jei jums taip idomu pasakau. perskaiciau sia tema isties visa. o isties esu pervargusi nes sunkiai sergu + nestumas dvinukai ( na dabar galit vel kibti ir saipytis ).ir isviso neturim jums cia aiskintis , nes jus tik eiline prisikabinetoja , kuri neturi daugiau ka veikti , tik kabinasi.
o mane ramuneles ramina. Tai bukite maloni nesikabinekite be reikalo nes tiesiog parodot savo nekulturinguma ir elgiates kaip mazas vaikas , tas ta parase tas ta pasake , jus esate ne pasaulio bamba kokia, kad galetume kabinetis be reikalo prie zmoniu , JEI neturi ka pasakyt tai geriau isviso patilek.
Dalija1 parašė:
oi tu caca lialia
krastitinumai ir tiek pas tave, bet jei tau geriau issiliek, issiliek![]()
O MES CACOS
pasirodo nereikia geriau nieko sakyt musu pasaulio bambai LAVIJAI
elingute25 parašė:
jei jums taip idomu pasakau. perskaiciau sia tema isties visa. o isties esu pervargusi nes sunkiai sergu + nestumas dvinukai ( na dabar galit vel kibti ir saipytis…
Rimtai???? Aš ne pasaulio bamba??? Ačiū, kad praplovėt man akis...
Ką noriu tą rodau, o elgtis kaip mažam vaikui - nieko blogo. Mano kultūra - mano reikalas. Dėl jūsų niekam tikusių paskaitėlių parašiau kur man jas rašykite.
Pagarbiai, "tik eilinė prisikabinėtoja"
P.S Lietuva yra demokratinė respublika, kas man suteikia žodžio laisvę, nepaisant to, kad neturiu pasaulio bambos statuso, tad tildykit netildžius - prieš vėją nepapūsi.
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai