Dulia parašė:
Kodel visada gejai visada "suplakami" i viena katila su pedofilais, nekrofilais?
Skirkit kuomet santykiai yra abipusiu noru ir sutarimu ir kuomet yra tik savo iskr…
pala pala, man pvz net juokinga, kai moteris buna daleiskim 18 metu, o vyras 35, tai cia tiesiog amziaus skirtumas didelis ir tai normalu, bet niekas nepagalvoja, kad gal jie susipazino anksciau? tai jei ta pati pora isaisketu anksciau pora meteliu, tai oficialiai jis jau butu pedofilas - ar ne? tai va uz tai ir suplaku, nes gal ir ta 16 metu mergaite norejo sugulti su 50, gal ir jai jis pasirode grazus, kas ten zino
as nekalbu apie isprievartavimus...
del manes, tai lai gyvena visi, gejai, ne gejai, dar velniai zino kas, manes jie ir netrigdytu, bet kai jie eina gerkles plesydami, i teismus padavynedami tai jau zinot, nebelieka nieko daugiau ka pasakyti - tik keista,ko jie stebisi, kad visuomene ju netoleruoja, maziau rekauk - daugiau toleruos
dar geriau, kad bando i svietima itraukti programeles su lytiniu svietimu, taaaaaaaiiiiip parodykim mazameciam kaip nuostabu su ta pacia lytim, fui, mane gales ir i kalejima pasodinti, bet jei tai bus itraukta i programa, mano sunus i tokias pamokas tikrai neis, pfu pfu pfu