Breegita parašė:
Sveikos, menesines veluoja 6 dienas. Testai teigiami, pasidariau ir HCG su PRG. Lyg ir normos normalios?![]()
Sveinikimai
Puikūs rezultatai. Kada pirmą vaiduoklį išvydot
?
Breegita parašė:
Sveikos, menesines veluoja 6 dienas. Testai teigiami, pasidariau ir HCG su PRG. Lyg ir normos normalios?![]()
Sveinikimai
Puikūs rezultatai. Kada pirmą vaiduoklį išvydot
?
Zojyte parašė:
SveinikimaiPuikūs rezultatai. Kada pirmą vaiduoklį išvydot
?
Uzvakar ryte susimasciau kad veluoja menesines jau 4 ar 5 dienas, galvoju pasidarysiu testa ale siaip sau, negalvojau tikrai kad laukiuosi. Ir iskart dvi juostas vos ne parode, ten jau net ne vaiduoklis buvo sakyciau. 😅
Breegita parašė:
Uzvakar ryte susimasciau kad veluoja menesines jau 4 ar 5 dienas, galvoju pasidarysiu testa ale siaip sau, negalvojau tikrai kad laukiuosi. Ir iskart dvi juostas vo…
Kaip smagu
Džiaugiuosi dėl Jūsų
Tikiuos, kad tos dvi juostos ir man išlys kažkada
Breegita parašė:
Uzvakar ryte susimasciau kad veluoja menesines jau 4 ar 5 dienas, galvoju pasidarysiu testa ale siaip sau, negalvojau tikrai kad laukiuosi. Ir iskart dvi juostas vo…
Tiesa, kadangi Jums vėlavo 4-5 dienas, o simptomų jokių nejautėt
Aš čia iš tų, kurios savaitgalį nelaukia mm, bet bando jau pagaut vaiduoklį ir nėštumo pojūčius
Zojyte parašė:
Tiesa, kadangi Jums vėlavo 4-5 dienas, o simptomų jokių nejautėtAš čia iš tų, kurios savaitgalį nelaukia mm, bet bando jau pagaut vaiduoklį ir nėštumo pojūčius …
Aš žinokit iki gegužės irgi taip elgiausi. Su būsimu vyru (vestuvės po 2.5sav) mėginom nuo sausio susilaukt leliaus, ir kaip nesigaudavo taip nesigaudavo. Tai man kiekvienas pms atrodė kaip nėštumo pradžia, ir pykino, ir ko tik nebuvo
O gegužę persikraustėm pas mano tėvus ir susitarėm kad kurį laiką nukelsim vaikų gamybos faktorių, nes namą statomės, vestuvės, plius pas tėvus dabar, tai ale daug reikalų. Ir va......... kaip mano mama sako "tu planuoji, o dievulis juokiasi".
Aurelija677 parašė:
Sveikos, gal galite pakomentuoti PRG rezultatą? Riba nuo 8,9, šiuo metu 18,50, ar reikia papildomai vartoti progesteroną?
Reikėtų. Skambinkit gydytojai kad išrašytų
Aurelija677 parašė:
Sveikos, gal galite pakomentuoti PRG rezultatą? Riba nuo 8,9, šiuo metu 18,50, ar reikia papildomai vartoti progesteroną?
18,5 nmol. Labai mažas. Skambinkitės gydytojai.
Aurelija677 parašė:
Po 7 dienų atlikau pakartotinai tyrimus, HCG pakilo nuo 5039 iki 14331,o PRG nuo 18.50 iki 40.80, gal galėtumėte pakomentuoti ar pagerėjo rezultatai ar vis dar PRG …
Man tai daktarė sakė kad geriausiai yra nuo 60 iki 110 pirmam trimestre.O jus koki progesterona vartojat ir kiek i diena?
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai