Finka parašė:
Is kur tokia statistika?
Ausrine,pagelbek del statistikos
Finka parašė:
Is kur tokia statistika?
Ausrine,pagelbek del statistikos
amandita parašė:
smerk nesmerkus ,vistiek gal kokia viena is simto pripazins,kad per savo klaida nemaitino,ar nenora,o visos kitos sakys,kad gamta taip sutvarke,kad pieno neturejo,nors realiai negali maitinti tik 5-6 % mamu,
pvz as per klaida, per nezinojima negalejau maitinti pati ir plius galejau atstatyti viska, kai vaikas gimes buvo, bet pasitariau su vyru ir nusprendem nekankinti, tik gimusio kleckiuko, jam stresas naujas pasaulis ir buti alkanam, kankinti, nesinorejo..
As buvau visom keturiom uz maitinima paciai, bet nezinojau, kad mano speneliai gali sukelti nemalonumu, vaikas niekaip nepaeme papo.. o as per daug ir nekankinau jo. Tiesiog su antru vaiku tikrai zinau, kad ruosiuosi is anksto, nes toks dalykas yra sutvarkomas
Bet tai nereik manes ant kryziaus kalti uz tai
amandita parašė:
Ausrine,pagelbek del statistikos![]()
aagute parašė:
pvz as per klaida, per nezinojima negalejau maitinti pati ir plius galejau atstatyti viska, kai vaikas gimes buvo, bet pasitariau su vyru ir nusprendem nekankinti, tik gimusio kleckiuko, jam stresas naujas pasaulis ir buti alkanam, kankinti, nesinorejo..As buvau visom keturiom uz maitinima paciai, bet nezinojau, kad mano speneliai gali sukelti nemalonumu, vaikas niekaip nepaeme papo.. o as per daug ir nekankinau jo. Tiesiog su antru vaiku tikrai zinau, kad ruosiuosi is anksto, nes toks dalykas yra sutvarkomas
![]()
Bet tai nereik manes ant kryziaus kalti uz tai
![]()
jau tau vien penki pliusai,kad pripazisti,kad per nezinojima,kad galejai atstatyti,
neturiu teises teisti:)tuo labiau prie kryziaus kalti
aciu,zinojau,kad pagelbesi
lenkiu savo sviesia galvele
amandita parašė:
jau tau vien penki pliusai,kad pripazisti,kad per nezinojima,kad galejai atstatyti,![]()
neturiu teises teisti:)tuo labiau prie kryziaus kalti![]()
as visada pripazistu savo klaidas, ir kartais pagalvoju, o kad kas nors man butu tai pasakes.. man sokas buvo, kai daktare pasake "Her nipples are flat like a table" cia gimdykloj.. paskui pagalvojau, gerai kad nesmerkiau tu, kurios pacios nemaitina ir visada sakiau nezinia kaip man bus.. o vat tai tau ir buciau prisisnekejus
o pieno as turejau
as irgi maitinau tik 2 savaites nes pieno buvo tik keli lasai..visas 2 savaites vaikas numetinejo svori...tai nemanau kad tj normalu,tdl pradejau maitinti misinuku ir vaikas kaip mat atsigavo..o neturejau daug pieno del streso..nes net ir gydytojas mano pasake: nesistebiu kad neturejai daug pieno nes turejai daug streso..kadangi vaikuty gimdziau 30 valandu,per kuriuos man nebuvo daromas cezaris,kentejau didelius skausmus.
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai