dinulia parašė:
gal as ne i tema, bet ziuriu kokia jus svari po op.as tai iki kaklo buvau orandzine.gerai kad pas mane po op liemenukas buvo juodos spalvos. bet is antros nuotrauko…
pas mane iri nebuvo niekuom istepta
dinulia parašė:
gal as ne i tema, bet ziuriu kokia jus svari po op.as tai iki kaklo buvau orandzine.gerai kad pas mane po op liemenukas buvo juodos spalvos. bet is antros nuotrauko…
cuoliuke7928 parašė:
viskas aisku
.
Momoftwo parašė:
Omg merginos, kaip pavydziu! Mano op lapkricio vid!
tai neuzilgo ir pati busit savim patenkinta. ir kitos gales jums tada pavydet
cuoliuke7928 parašė:
kaip matau pas jus juosta apacioj.vadinasi reik kelt i virsu , o ne kad leistus is virsaus i apacia?
cuoliuke7928 parašė:
Kaip idomiai juosta is apacios? Ir drenai per viduri iseina?
dinulia parašė:
as irgi pastebejau, kad labai svarus kunas, mane taaaip visa istepe, visa krutine iki kaklo, peciai, nugara, o cia ziuriu - nieko
Sniegexx parašė:
Kaip idomiai juosta is apacios? Ir drenai per viduri iseina?
drenai, kaip man atrodo, paprasciausiai i viena taska per viduri pleistru uzfiksuoti.taip net patogiau judet, nei kiekvienas kabo is sonu kaip balastas
vaivaiva parašė:
as irgi pastebejau, kad labai svarus kunas, mane taaaip visa istepe, visa krutine iki kaklo, peciai, nugara, o cia ziuriu - nieko![]()
gal paprasciausiai po op svariai ir saziningai seseles nuprause
3 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai