ziezula parašė:
O kokie tyrimai pas Jankuna daromi? As pas ji uzsiregistravus kovo 21d. Ar daromi tyrimai konsultacijos diena ar pries operacija?
Dariausi op diena. Kraujo tyrimas, kardiograma ir viskas.
ziezula parašė:
O kokie tyrimai pas Jankuna daromi? As pas ji uzsiregistravus kovo 21d. Ar daromi tyrimai konsultacijos diena ar pries operacija?
Dariausi op diena. Kraujo tyrimas, kardiograma ir viskas.
Helenaja parašė:
Pašto eilių kaip ir nėra, Klaipėdoje ne daug yra žmonių. Aš dar laukiu kol bus 6 mėnesiai po maitinimo
Neverta gal net eiti konsultacijai jei nera 6 men po maitinimo?
ziezula parašė:
O prie ko cia ziv testas? Jeigu teigiamas nedaro operacijos?
Zinok nesigilinau kodel ta Ziv reikalauja, padariau ir tiek
O del kainu, tai ko noret, privati klinika, cia ju duona, pas TA kiek zinau viskas brangiausiai kainuoja
Savo seimos kabinete uz visus kraujo tyrimus 15eur sumokejau
Tiesa hemoglobinas ant ribos 116, eisiu dar rytoj is ryto bendra kraujo tyrima pakartot, as kvailele pries 2 savaites krauja pridaviau, kazkaip nepagalvojau, kad nespes hemoglobinas pakilt, vat ir krito staigiai,buvo 130
GK klinikoj viskas iejo kraujo tyrimas nieko moketi nereikejo, ziv kiek zinau nedare
neziurejau tiesa sakant net pati to tyrimo... Siandien 14 dienu po op na ir ka galiu pasakyt - jau rojus
truputi apminkstejo jau, ir jokio girgzdejimo beveik nebelike , tik miegot ant nugaros jau atsibodo na sake daktaras dar savaite kokia pasistenkit ne ant sono. Bet jau gyvenu lyg niekur nieko kaip normalus zmogus, jau net ir dziugint pradeda vaizdas :))))
Saulyna28 parašė:
GK klinikoj viskas iejo kraujo tyrimas nieko moketi nereikejo, ziv kiek zinau nedareneziurejau tiesa sakant net pati to tyrimo... Siandien 14 dienu po op na ir …
O kaip su vaikuciu? Imat jau y rankas? Panesiojat? ?
Edkute parašė:
O kaip su vaikuciu? Imat jau y rankas? Panesiojat? ?
Stengiuosi neimti, visur kad pats isiliptu/uzsilliptu i automobili ir pan., kelis kartus teko letai pakelti bet kaip ir daktaras sake svarbu letai abiem rankom ir tolygiai, tai tikrai thu thu thu atrodo viskas gerai problemu nera, nepakenkiau
Kada pradejot lankytis pirtyse po operacijos, ar gal kas klause daktaro sito ? Vakar trauke siulus ir pamirsau paklausti ar kai bus menesis galeciau jau nueit i nekarsta pirti
Skyeee parašė:
Gal kas zinote kada i soliariuma galima jau ,uzsidengus aisku?
Man knieti irgi i soliariuma nueiti ? Galvoju bent i sedima gal nulekt, kur dega tik veidas ir dekolte. Krutine butu po storu ranksluosciu, tai gal nieko nenutiktu
Eisim sestadieni i dideli baliu, taip noretusi bent truputi spalvos igauti ?
Viktorija-vika parašė:
Man knieti irgi i soliariuma nueiti ? Galvoju bent i sedima gal nulekt, kur dega tik veidas ir dekolte. Krutine butu po storu ranksluosciu, tai gal nieko nenutiktu …
Net nezinojau , kad tokiu buna
Viktorija-vika parašė:
Man knieti irgi i soliariuma nueiti ? Galvoju bent i sedima gal nulekt, kur dega tik veidas ir dekolte. Krutine butu po storu ranksluosciu, tai gal nieko nenutiktu …
As ejau jau po savaites, liemeneles nenusiemiau ir tiek
1 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai