Saulyna28 parašė:
As ejau jau po savaites, liemeneles nenusiemiau ir tiek![]()
As skaiciau kad galima po menesio net reikia uzsiklijuoti randa... Man irgi knieti labai soliariumas jau 23 d po operacijos...
Saulyna28 parašė:
As skaiciau kad galima po menesio net reikia uzsiklijuoti randa... Man irgi knieti labai soliariumas jau 23 d po operacijos...
Giulia parašė:
Tai po savaites mano viskas uzklijuota buvo ir dar po “sarvais” uzdengta:)))
Saulyna28 parašė:
O as kai klausiau del soliariumo man sake ne anksciau 2 men
sakau su ranksluosciu uzsidengaiu storu,sako kas is taigi ultravioletas,sako ikaista labai implantai..tai dabar zinok zmogus kaip gerai...o solke labai stipri gi sake grieztai ne
Astute11 parašė:
O as kai klausiau del soliariumo man sake ne anksciau 2 mensakau su ranksluosciu uzsidengaiu storu,sako kas is taigi ultravioletas,sako ikaista labai impla…
O tai kaip veliau, nu jie gi vistiek ikaista, tai isvis koks jausmas deginantis bus?
Kgeira parašė:
O tai kaip veliau, nu jie gi vistiek ikaista, tai isvis koks jausmas deginantis bus?
Zalio supratimo neturiu
va kaip tik i konsultacija vaziuoju,issiklausinesiu del tu visu sauliu ir soliariumu aiskiai
Astute11 parašė:
Zalio supratimo neturiuva kaip tik i konsultacija vaziuoju,issiklausinesiu del tu visu sauliu ir soliariumu aiskiai
![]()
As galvoju,kad su saule ir su soliarumu tikrai negalima skubeti.Turekite kantrybes.
Wassermelone parašė:
Nu ikaisti gal neikais cia nesamone... Bet randai gave saules spinduliu gali tikrai prasciau isblukti, as irgi sakyciau neskubekit
Tai randus ir liepia saugoti,as apie pacia krutine kalbu
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai