Saulyna28 parašė:
As ejau jau po savaites, liemeneles nenusiemiau ir tiek![]()
As skaiciau kad galima po menesio net reikia uzsiklijuoti randa... Man irgi knieti labai soliariumas jau 23 d po operacijos...
Saulyna28 parašė:
As skaiciau kad galima po menesio net reikia uzsiklijuoti randa... Man irgi knieti labai soliariumas jau 23 d po operacijos...
Giulia parašė:
Tai po savaites mano viskas uzklijuota buvo ir dar po “sarvais” uzdengta:)))
Saulyna28 parašė:
O as kai klausiau del soliariumo man sake ne anksciau 2 men
sakau su ranksluosciu uzsidengaiu storu,sako kas is taigi ultravioletas,sako ikaista labai implantai..tai dabar zinok zmogus kaip gerai...o solke labai stipri gi sake grieztai ne
Astute11 parašė:
O as kai klausiau del soliariumo man sake ne anksciau 2 mensakau su ranksluosciu uzsidengaiu storu,sako kas is taigi ultravioletas,sako ikaista labai impla…
O tai kaip veliau, nu jie gi vistiek ikaista, tai isvis koks jausmas deginantis bus?
Kgeira parašė:
O tai kaip veliau, nu jie gi vistiek ikaista, tai isvis koks jausmas deginantis bus?
Zalio supratimo neturiu
va kaip tik i konsultacija vaziuoju,issiklausinesiu del tu visu sauliu ir soliariumu aiskiai
Astute11 parašė:
Zalio supratimo neturiuva kaip tik i konsultacija vaziuoju,issiklausinesiu del tu visu sauliu ir soliariumu aiskiai
![]()
As galvoju,kad su saule ir su soliarumu tikrai negalima skubeti.Turekite kantrybes.
Wassermelone parašė:
Nu ikaisti gal neikais cia nesamone... Bet randai gave saules spinduliu gali tikrai prasciau isblukti, as irgi sakyciau neskubekit
Tai randus ir liepia saugoti,as apie pacia krutine kalbu
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai