ingainga22 parašė:
Todėl ir kilo tokia mintis,nes tik šie 2 gydytojai apie tai kalba. Kiti sako,kad nepasmunka.
Tai man su pakelimu dare ir tai sake daktaras kad po gijimo truputi pasmuks,nzn.pagyvensim pamatysim ?
ingainga22 parašė:
Todėl ir kilo tokia mintis,nes tik šie 2 gydytojai apie tai kalba. Kiti sako,kad nepasmunka.
Tai man su pakelimu dare ir tai sake daktaras kad po gijimo truputi pasmuks,nzn.pagyvensim pamatysim ?
Celin parašė:
Mano kazkiek buvo pasmuke. Jei skaiciukais 19cm kaip jie ten matuoja
Jums be pakėlimo darė?
Celin parašė:
As irgi dviguba dariau,tik krutine be pakelimosiandien jau lygiai menuo
![]()
Celin priminkit kokius dėjotės ir kiek ml? Gal pamenat kiek buvo cm iki spenelio?
mecita444 parašė:
Dejau Kaikario "Grozio chirurgija"M.Sakalauskas jaunutis toks daktaras nu siai dienai panasu kad viskas grazu kai isgis viskas tada ir pasimatys visi rezultatai?Dej…
kiek jums buvo cm iki spenelio ?
mecita444 parašė:
Nu ir kaip jauciates?Man vakar buvo paskutinis vizitas po op.Siulus reiks issiimt po 2sav.isvykstu sekmadieni (gyvenu ne Lt.)Kada jums iseme siulus?Ir kur daretes?
Siulus trauke po 2sav. Jauciuosi gerai tik vienas papulis dar paskausta. Operavausi pas Samsanaviciu gr.ch
ingainga22 parašė:
Celin priminkit kokius dėjotės ir kiek ml? Gal pamenat kiek buvo cm iki spenelio?
Pasirinkau 360 bet perdejo operacijos metu i 400ml cm buvo 19
ingainga22 parašė:
kiek jums buvo cm iki spenelio ?
Man butinai reikejo kelimo nes buvo23cm.siaubas nu 2vaikus maitinau krutim.Celin ar jau pradejot tepti dermatex tepala nuo randu?Ir kaip jau po men.jums ar atslugo tas nutirpimas pilvo?Nes pas mane bambos sriti tai jokiu pojuciu vis dar.
mecita444 parašė:
Man butinai reikejo kelimo nes buvo23cm.siaubas nu 2vaikus maitinau krutim.Celin ar jau pradejot tepti dermatex tepala nuo randu?Ir kaip jau po men.jums ar atslugo …
Pas mane sasiukai dar nenukrito ir vis svarstau ar tepti ar jie pades,nes prisiskaiciau ivairiu atsiliepimu
tai dar ieskaus gal ka geresnio rasiu
Aplink bamba ir zemiau bambos as nejauciu odos
pilvas dar sutines ypac pilvo apacia arciau rando (manau dar keli men bus patine). Bet siaip kas su pilvu jokiu skausmu nejauciu,tik jautru prie rando,jau ir nusiciaudito ir nusikositi galiu normaliai :)))
mecita444 parašė:
Man butinai reikejo kelimo nes buvo23cm.siaubas nu 2vaikus maitinau krutim.Celin ar jau pradejot tepti dermatex tepala nuo randu?Ir kaip jau po men.jums ar atslugo …
Aš taip pat po 2 vaikiukų ;)
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai