Sniegexx parašė:
Na gal ir Jus ikelsit tada savo paziuretjei tokia drasi
Kai isidesiu, tikrai parodysiu viesai
as nesuprantu tos baimes fotkiu. Pliaze irgi nenusirengiat?
Sniegexx parašė:
Na gal ir Jus ikelsit tada savo paziuretjei tokia drasi
Kai isidesiu, tikrai parodysiu viesai
as nesuprantu tos baimes fotkiu. Pliaze irgi nenusirengiat?
alexandraa parašė:
Ikeliu foto ?
Wau kaip graziai
Tik dar labiau uzsimaniau
Sweet_Dream parašė:
Oho, kokie didžiuliaigražiai atrodo vidai, tik aš labiau link natūralesnės išvaizdos, bučiau linkus link mažesnių
bet čia tik mano nuomonė. Kiekviena gerai j…
As pati tai labai dziaugiuosi savo naujaja krutine, o kadangi esu gan pilno sudejimo tai ir didele krutine atrodo proporcingai, tokia kaip ir turetu but pagal mano kuna ? sita nuotrauka daryta dvi sav. Po operacijos, tai dar patinus gerokai, galutinis rez. Bus matomas po 3 men. Per ta laika kazkiek dar pamazes, nors mano manymu jau galetu ir nebe ??
Adorelle parašė:
Wau kaip graziai![]()
Tik dar labiau uzsimaniau![]()
Aciu! Labai ilgai dvejojau ar darytis ar ne, nes bijojau kad rezultatas gali nuvilti, jei buciau zinojus kad busiu tokia laiminga tai jau senai buciau pasidarius, manau svarbiausia surasti gera pl. chirurga, jis atliks visa darba, o jums beliks tik dziaugtis savo groziu ?
alexandraa parašė:
Aciu! Labai ilgai dvejojau ar darytis ar ne, nes bijojau kad rezultatas gali nuvilti, jei buciau zinojus kad busiu tokia laiminga tai jau senai buciau pasidarius, m…
Pas ka daretes operacija?
alexandraa parašė:
Aciu! Labai ilgai dvejojau ar darytis ar ne, nes bijojau kad rezultatas gali nuvilti, jei buciau zinojus kad busiu tokia laiminga tai jau senai buciau pasidarius, m…
Jus jau ne pirma taip sakote, kad butumet zinojus kaip gerai jausites tai butunet anksciau pasidarius
tas mane tik dar labiau uzveda nedvejot ir po busimo vaikelio maitinimo "isigyt papus" pagaliau
nes diskonforta visa gyvenima jauciu
Sniegexx parašė:
Pas ka daretes operacija?
Dariaus pas dr.Aruna Jankauska
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai