Gretozhka parašė:
nu ka, prisiduodu tadamano pilvelio augimas jau nebe toks intensyvus kaip pries tai...tyla pries audra
![]()
per pilvuka apimtis apie metras jau... gal pora cm maziau![]()
grazuuuu
nu bet ir plauku groziiissss pas taveeeee
Gretozhka parašė:
nu ka, prisiduodu tadamano pilvelio augimas jau nebe toks intensyvus kaip pries tai...tyla pries audra
![]()
grazuuuu
nu bet ir plauku groziiissss pas taveeeee
daniele18 parašė:
grazuuuunu bet ir plauku groziiissss pas taveeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aciu, labai malonu
bet kol as juos atsiauginau...
-Giedre- parašė:
Oooo koks puikus gražuolis pilvelis!!!Labai fainai! Aš dabar nusifotografuoti neturiu galimybės, bet manau, kad maniškis kol kas daug mažesnis, matyt lėliukas labiau slepiasi
O apimti tai pasimatuosiu vakare ir prisiduosiu tada čia kokie pasiekimai
![]()
gerai, lauksiu
bukasacka parašė:
as judesiukus pradejau justi 14 savaite.is pradziu maniau kad negali buti,gal klystu,bet paskui emiau justi ta pati jausma kiekviena diena![]()
kaip smagu. o maniškis niekaip nenori... kažkaip jau visos mamytės nuo 14 sav pradeda jausti. taip pergyvenu, kad man dar nieko. vyras sako, kad sūnus saugo mamytės pilvuką
Gretozhka parašė:
![]()
labai elegantiškas pilvukas
simonne parašė:
kaip smagu. o maniškis niekaip nenori... kažkaip jau visos mamytės nuo 14 sav pradeda jausti. taip pergyvenu, kad man dar nieko. vyras sako, kad sūnus saugo mamytės pilvuką![]()
nepergyvenk
as skaiciau kad anksciau judesiukus jaucia mamytes kurios ne pirmo laukiasi, dar nuo placentos padeties priklauso
tikrai sulauksi judesiuku
simonne parašė:
labai elegantiškas pilvukas![]()
aciu
geranta parašė:
nepergyvenkas skaiciau kad anksciau judesiukus jaucia mamytes kurios ne pirmo laukiasi, dar nuo placentos padeties priklauso
tikrai sulauksi judesiuku
![]()
butent
jei laukciausi pirma kart tai turbut nebuciau supratus dar ilgai
su pirmu nestumu pajutau daug veliau.
Gretozhka parašė:
![]()
Na va pasimatavau - o pas mane pilvukas beveik 90 cm. Dar yra kur augti
9 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai