evita1 parašė:
Kada reikia testa darytis,? Man nuojauta, kad nebus nieko si cikla, nieko nejauciu. Gal nutraukti ir progesterono gerima
O kiek dienų praėjo nuo ovitreles su leidimo?
evita1 parašė:
Kada reikia testa darytis,? Man nuojauta, kad nebus nieko si cikla, nieko nejauciu. Gal nutraukti ir progesterono gerima
Bonyte parašė:
Otrivele leidausi 05.10, o ovuliacija buvo 05.11 (jauciau labai ryskiai)
Mano ovitrele jau pasišalino, tris paskutines dienas sekiau 😊 tai realiai man per savaitę išsivaikščiojo 😊 belieka laukti, tik padidino progesteroną man, nes atsakymą gavau 79,44, bet gydytoja parašė, kad neblogas, bet reiktų pakelti 😊 tai bus matyti, bet kažkaip pergyvenu 😊 nes lyg maudžia, lyg atrodo, kad jausmas lyg prieš mm, pamaudžia kiaušides, pilvą pabando. Bet jaučiu per daug jau ieškau, reiktų atsipalaiduoti, bet nepavyksta 😁
Labukas. Šiandien yra 9 diena po ovitrelle susileidimo. Savijauta tragiška, viska skauda. Tempinas, skausmas kiaušidžių srytyje ar gimdoje, tiksliai nepasykysiu ką skauda , nes neina suprast, galvos skausmas, krūtine net einant skauda, galvos skausmas. Dariausiu neštumo testus, nord aišku dar ne laikas, bet akivaizdu kad dar neišsivaikščiojo vaistai. Vaistus leidaus Gegužės 15 diena, visas tris dienas po vaistų su vyru darėm nd, tai tikiuosi kad užkibo, nes folikulas pagal daktare tai labai gražus. Bėdelė ta kad net neįsivaizduoju kada man įvyko ovuliacija, nes niekada nesu jautus ovuliacijos požymių,kadangi pas mane ji neįvykdavo savaime, tai sunku suprast ar pavyko kas nors ar ne. Testa priklauso darytis Gegužės 31, ka-kodėl netikiu kad bus pavyke, nes 8 metus nieko neišėjo, bet tikiuosi geriausio..

JustinaGrv parašė:
Sveikos, kaip manot, ar 13d po ovitrelle gali buti dar toks ryskus testas nuo jos?
Nemanau. Aš jau daryčiaus kraują.
JustinaGrv parašė:
17d po ovitrelle, laukiu hcg atsakymo ir tyliai džiaugiuosi ❤️ Vis dar negalim patikėti
Kelinta stimuliacija? 😊
Laukiam parašė:
Kelinta stimuliacija? 😊
Pirma, nes prieš tai mėnesį su letrozole neuzaugo foliai, tai nieko nedarem, o si menesi buco uzauges vienas ir sekmingai, hcg rodo nestuma 😍🙏
15 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai