Gane parašė:
Tai realiai ovitrele turėtų išsivalyti ir jei būtų pastojimas tada jau pradėtų iš naujo vaiduokliauti? 😁
Taip ;)
Gane parašė:
Tai realiai ovitrele turėtų išsivalyti ir jei būtų pastojimas tada jau pradėtų iš naujo vaiduokliauti? 😁
Taip ;)
Gane parašė:
Nerekomenduojama daryti testo 14 dieno nuo susileidimo, nes tiek laiko gali prireikti, kad iš organizmo pasisalintų. Čia tikrai visoms labai skirtingai
na o po 14 dienų jei testas seseliauja jau galima įtarti nėštumą. Man gydytoja paskyrė Hcg diena ir ji yra penkiolikta nuo susileidimo.
Bonyte parašė:
Nerekomenduojama daryti testo 14 dieno nuo susileidimo, nes tiek laiko gali prireikti, kad iš organizmo pasisalintų. Čia tikrai visoms labai skirtingaina o po 1…
Man taip pat paskyrė hcg pasidaryti, bet galvoju ar geriau nusivilti iš kraujo tyrimo, ar iš nt pasidarius dieną prieš. Nes toks jausmas, kad niekas nepavyko, nes jau matau nuotaikos šokinėja, bliaut norisi, tai panašu, kad jau pms pareina 🤭 krūtinė irgi išsprogus, deganti net 🤕
Gane parašė:
Man taip pat paskyrė hcg pasidaryti, bet galvoju ar geriau nusivilti iš kraujo tyrimo, ar iš nt pasidarius dieną prieš. Nes toks jausmas, kad niekas nepavyko, nes j…
100 proc maniau kad ši ciklą nepavyko
Bet pavyko, tik nežinau ar iki galo
o pms požymiai labai panašus į pastojimo
Tad kol nėra hcg dienos, dar nenusiminkit
Man gydytoja taip sakė, net jei testas būtų neigiamas, būtinai daryt hcg, nes su testais visko buna
Bonyte parašė:
100 proc maniau kad ši ciklą nepavykoBet pavyko, tik nežinau ar iki galo
o pms požymiai labai panašus į pastojimo
Tad kol nėra hcg dienos, dar nenusiminkit:)…
Ech, suteiket vilties
rytoj ta diena, kai darysiu NT, nors jokiu ypatingu simptomu nejauciu! Viliuosi, kad pavyko
Nila parašė:
Ech, suteiket viltiesrytoj ta diena, kai darysiu NT, nors jokiu ypatingu simptomu nejauciu! Viliuosi, kad pavyko
![]()
Aš nieko nejaučiau, isvis. Nors prieš tai visus savo tris liūdnai pasibaigusius nėštumus pajutau iš krūtinės. Bet ciklai buvo natūralus. Dabar, stimuliuotas ciklas ir jokiu pojūčių.. Bet testai ryskeja
Aš nežinau kaip bus jums, bet viltis miršta tada, kai prasideda menesines
Bonyte parašė:
Aš nieko nejaučiau, isvis. Nors prieš tai visus savo tris liūdnai pasibaigusius nėštumus pajutau iš krūtinės. Bet ciklai buvo natūralus. Dabar, stimuliuotas ciklas …
Kelinta jus diena po ovuliacijos?
evita1 parašė:
Kelinta jus diena po ovuliacijos?
Gal tiksliau būtų parašyti kada nuo ovitreles susileidimo, nes ovuliacija kada tiksliai įvyko, aš nežinau. Tai nuo susileidimo 16-likta diena turėjau pasidaryti hcg. Susileidau antradienį vakare, tai skaičiavo gydytoja nuo sekančios dienos.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai