svajone94 parašė:
Na man pakolkas panasu i isdziuvima. Balta juostele matau, bet dar turite daug laiko gal pavirs tikru vaiduokliuku![]()
toks testas buvo nuo pat pirmos min. na dar palauksiu pora dienu, bet jau uzsivedziau testu dienorasti
svajone94 parašė:
Na man pakolkas panasu i isdziuvima. Balta juostele matau, bet dar turite daug laiko gal pavirs tikru vaiduokliuku![]()
toks testas buvo nuo pat pirmos min. na dar palauksiu pora dienu, bet jau uzsivedziau testu dienorasti
B-Ramunė parašė:
Garbe zodis man rankos kojos drebet pradejo vakar balta balta buvo dabar stai
Kad ta antra juostele balta,tai isdziuvimas ar brokas,bet ne vaiduokliukas..
Basakojė parašė:
Kad ta antra juostele balta,tai isdziuvimas ar brokas,bet ne vaiduokliukas..
Labiau tikeciau kad brokas nes jei butu isdziuvimas tai ir vakar man ji butu ismete bet vakar tikrai visokiauseis budais varciau ir nieko nemaciau panasaus jokio isdziuvimo
B-Ramunė parašė:
Labiau tikeciau kad brokas nes jei butu isdziuvimas tai ir vakar man ji butu ismete bet vakar tikrai visokiauseis budais varciau ir nieko nemaciau panasaus jokio is…
Pasidarykit ryt bitute ar easy gal🤔
Jorksyre parašė:
Pasidarykit ryt bitute ar easy gal🤔
Zinokit uk nera tokiu palauksiu iki penktadienio nes jau cia ir taip prietranka isvadino
Plumera parašė:
sveikos, pakartojau testa 10miu. yra 8 dpo (9dp Ovitreles) jus iziurite ka? as realiai matau, aisku vakarinis slapimas ir dar Ovitrele gali but likus
Cia gal isdziuvimo linija
Fabi parašė:
Man tai jokio. Galite ir kasdien viso ciklo metu kelti. Tiesiog juokinga, kai į klausimą kelinta dpo, pati specialiai neatsakinėjote, nes, matyt, supratote, kad užj…
as isvis nesuprantu to testo gadinimo kai iki mm dar toli..
B-Ramunė parašė:
Zinokit uk nera tokiu palauksiu iki penktadienio nes jau cia ir taip prietranka isvadino![]()
Matosi ta juostele, bet tikrai keista kazkokia
laukiam kitu testu
Man su pirmagimiu 5-6 DPO pradejo vaiduokliauti, bet nebuvo patikimi testukai. O su antruoju tai velai normalu vaiduokliuka pamaciau. Tik apie 10 dpo berods.
moonlightly parašė:
as isvis nesuprantu to testo gadinimo kai iki mm dar toli..
Kai kurioms tai butina, kitoms tiesiog smalsu. Visos skirtingos ir negaila gi, jei kazkas testus gadina iki mmm
Svajune... parašė:
Jetus nejaugi pagaliau dar turiu rytojui viena easiuka 😄 bet kai taip varau sysia tai nieko neliks rytui
Jusu testuke tikrai matosi vaiduokliukas. Paryskes artimiausiomis dienomis
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai