sima528 parašė:
Po 3 nerodanciu nieko pagaliau 4 ov testukas jau parode skrituliuka.![]()
Pagaliau:))))
sima528 parašė:
Po 3 nerodanciu nieko pagaliau 4 ov testukas jau parode skrituliuka.![]()
Pagaliau:))))
sima528 parašė:
Sveikutes ar ov testa galima laikyti teigiamu? Cia tas pats testas.
Tikrai taip
sima528 parašė:
Sveikutes ar ov testa galima laikyti teigiamu? Cia tas pats testas.
Taip, panasu i teigiama
Kadangi kazkada anksciau domejausi ir as ov testukais ir tik ju pagalba pavyko pastoti tad papasakosiu kaio man buvo
is oradziu nudojau pigius kasetinius testukus pati pirma men kai pradejom rimtai planuoti. Mazai kansupratau tai ta menesi nepastojau. Antra cikla pabandzoau nusipirkti clear blue digital ov test. Kur rodo vaisingas dienas bei ovuliacija. Mirksinti sypsenele,paprasta sypsenele arba tuscias veidukas. Na ir parode gan greit man kad jau ovuliacijos pikasnir kibom i darba. Uz savaites ant bajerio viena vakara sedejau dar buvo tu testuku like...pasidariau vel. Ir vel rodo ovuliacija
susinervinau! Sakau taip brangiai sumokejau o nesamones parode. O pasirodo as jau buvau pastojusi ir man tas hormonas buvo siek tiek pakiles ir antra karta testukas parode nestuma. Nors nestumo testai rode neigiama. Tad galiu drasiai sakyti jog mes pastojom tik su tais ovuliaciniais testais pati pirmaji naudojimo menesi
andora parašė:
Kadangi kazkada anksciau domejausi ir as ov testukais ir tik ju pagalba pavyko pastoti tad papasakosiu kaio man buvois oradziu nudojau pigius kasetinius testuku…
As sakiau, jei sis ciklas bus snipstas , kita pirksiu tuos digital , gal gali pasakyti, kaip juos reikia vertinti?
OT kartojai po savaites nuo ov dienos?
Ju nereimia paciai vertinti ar interpretuoti kas ryskiau. Apsysioji ta viena juostele ir kisi i pagrindini aparateli. Palauki berots minute ir ekrane pasirodo tuscia sypsenele (vadinasi nera ovuliacijosnir dar net nearteja). Tada viena diena praleisdavau jei rodo neigiama nes logiskai mastant jei dar nerdo vaisingu dienu tai ovuliacija nebus per sekancias 4 dienas. Tad dariau vel. Vel rode neigiama. Vel praleidau diena. Tada padariau ir man parode sypsenele. Tai reiskia kad per ateinancias berots 24h vyks ovuliacija. O jei parodytu buve mirksincia sypsenele vadinas vaisingos dienosnir ivukiacija vyks per 48h. Ten reikia tikslia info paskaityti.as nebepamenu tiksliai. Tai man net liko tu testuku dar. O po to dariausi mazdaug uz savaite. Net nezinau kodel. Kazkaip ant bajerio kaio sakoma. Ziuriu vel man rodo tipo ovuliacijos pikas kai hormonas auksciausias. O tik dar uz keliu savaiciu suzinojau kad laukiuosi
nes iki to nt nerode nestumo. Del to ir maniau kad tie testai sudukas
Cia jei anglu suprantate yra labai lengvas paaiskinimas. Tik man idomiai jog videonsake slapima butina naudoti rytini. Bet as darydavau vakare po darbu visada tuo paciu metu. Tad nezinau ar butina ryte daryti ar svarbu ta pacia valanda. Bet zodziu noriu tikrai rekomenduoti toms kurios ilgai bando pastoti. Jie nors ir brangus bet man uzteko vienos pakuote
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai