Nuo ketvirtadienio buvau pasinėrusi į šitą temą.. Niekada nekomentuodavau ir nesidalindavau, bet šįkart jaučiuosi daug gavusi iš jūsų, tai noriu ir duoti.
Istorija paprasta: turim 3 berniokus, nėštumai visi daugmaž normalūs, tik su pirmu truputį kraujavau pirmam trimestre, bet trumpai. Su vyru vis pašnekėdavom, kad reiktų ir dukros. Na po metų, pusiau saugojantis, pusiau ne, užsikabino burbuliukas. Apėmė ir džiaugsmas - pirmus kleckus labai greit "susiprojektuodavom", o šis užtruko metus, jau senukais pradėjom save vadint ir nebetikėjom, kad pavyks - ir baimė, nerimas didelis, nebe jaunikliai juk, man 40, jam 42, rizika genetinėm ligom gana didelė.. Užsiregistravau NIPT (genet.) tyrimui nuo 11 sav.,bet nebeprireikė - 10 sav. suėjus pradėjo stipriau tepti (jau nuo 7 sav. patepdavo, bet negausiai, nebuvo jokio skausmo, panašiai kaip su pirmu nėštumu), mausti, vėliau atsirado skausmai, spazmai, pilnumo jausmas, pradėjau stipriai kraujuoti ir organizmas per keliolika val. po truputį viską atmetė
. Pasirodo 7 sav. sustojo vystytis..Matyt, visgi amžius daro savo, nebe tokios kokybiškos mūsų "statybinės medžiagos"..
Ačiū visoms čia pasidalinusioms, man labai padėjote. Dabar jaučiuos prislėgta, pasigraudinu karts nuo karto, natūralu, atrodo nebenorėsim ateity ir bandyti..Na bet laikas parodys..
Visoms stiprybės!
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai