MiglaNakty parašė:
po 33 dienu, antras ciklas po 25
O jau laukiates gal?
Savaiminio persileidimo rizika yra didžiausia pirmojo trimestro metu: juo baigiasi apie 15 procentų visų žinomų nėštumų. Skaityti
visą straipsnįMiglaNakty parašė:
O jau laukiates gal?
Jauduliukas parašė:
O jau laukiates gal?
Cia skaiciojate. Nuo kada prasidejo kraujavimas
Jauduliukas parašė:
O jau laukiates gal?
Jūs klauskite konkrečiai, ką norite sužinoti
Daug merginų laukiasi po persileidimo...
Jauduliukas parašė:
O jau laukiates gal?
Laukiuosi kol kas
pastojau trecia cikla, bet laukiu 7iu savaiciu, bijau kad vel nebutu tas pats, tai per daug dar nedziugauju...
Jauduliukas parašė:
Cia skaiciojate. Nuo kada prasidejo kraujavimas
taip, skaiciavau nuo pirmos normalau kraujavimo dienos, ne tepliojimo.
MiglaNakty parašė:
Po dvieju abraziju atejo pirmos m po 37d. Antru laukiu turetu sekmad pasirodyti. Bus matyti kaip bus. Seip mano ciklas 31d.
Sveikos, mums 14sav , pries sav prasidejo stiprus kraujavimas , per 3 dienas sustabde ir paleido namo , sako kartais taip buna, taciau vakar pradejau teplioti svieziu krauju, nuvykau vel i ligonine iskart pagulde ir pasake jog yra placentine hematoma, kaip suprantu kazkoks kresuliukas viduj. Gal kas susiduret su tuo? Ar tai labai pavojinga??
Iprieki parašė:
Sveikos, mums 14sav , pries sav prasidejo stiprus kraujavimas , per 3 dienas sustabde ir paleido namo , sako kartais taip buna, taciau vakar pradejau teplioti sviez…
Esu pati turejusi labai panasiu metu , kodel ji atsirodo neatsimenu ka aiskino, bet saje nera baisu tik vis aiskino naturali atranja 14 savt ???.bet nuo to prasidejo...uz 4savt placentos uzdegimas ir vandenu trukummas...ir t.t .... o ka gydt skyre , gulima rezima?
AgneUgne parašė:
Esu pati turejusi labai panasiu metu , kodel ji atsirodo neatsimenu ka aiskino, bet saje nera baisu tik vis aiskino naturali atranja 14 savt ???.bet nuo to prasidej…
Sakykit ir pabaigoje persileidote?
AgneUgne parašė:
Esu pati turejusi labai panasiu metu , kodel ji atsirodo neatsimenu ka aiskino, bet saje nera baisu tik vis aiskino naturali atranja 14 savt ???.bet nuo to prasidej…
Nieko neskyre apsoliuciai , daugiau poiilsio ir viskas.
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai