spygliukee parašė:
As asmeniskai jau virs 1 men![]()
Mes dar naujokes
1 menuo dar tikrai nedaug
spygliukee parašė:
As asmeniskai jau virs 1 men![]()
Mes dar naujokes
1 menuo dar tikrai nedaug
julija1986 parašė:
Mes dar naujokes1 menuo dar tikrai nedaug
pas mane 4 eina, bet atrodo daug
bet dar nepanikuoju, kazkaip greit tas laikas prabego.
LinuteA parašė:
pas mane 4 eina, bet atrodo daugbet dar nepanikuoju, kazkaip greit tas laikas prabego.
![]()
As truputi nervinuosi, bet galvoju kad reikia nesinervinti ir negalvoti apie tai
spygliukee parašė:
As truputi nervinuosi, bet galvoju kad reikia nesinervinti ir negalvoti apie tai![]()
negalwoti neiseis
maziau ar daugiau wistiek pagalwosi. as taj taip negalwoju daug iki tol kol lieka iki mmm kokia sawaite, o tada jau tik apie taj mintys ar uzkibo ar ne
LinuteA parašė:
negalwoti neiseismaziau ar daugiau wistiek pagalwosi. as taj taip negalwoju daug iki tol kol lieka iki mmm kokia sawaite, o tada jau tik apie taj mintys ar uzkibo ar ne
![]()
Na taip, bet is tikruju kiek daug jau istoriju girdejau, kad kai spjauna negalvoja ir uzkimba, galbut tikrai tai tiesa
spygliukee parašė:
Na taip, bet is tikruju kiek daug jau istoriju girdejau, kad kai spjauna negalvoja ir uzkimba, galbut tikrai tai tiesa![]()
na gal. bet nemanau. Yra kas pastojo ir daug galwodami
LinuteA parašė:
na gal. bet nemanau. Yra kas pastojo ir daug galwodami![]()
Tai matyt cia visaip buna, nera vienos taisykles
LinuteA parašė:
negalwoti neiseismaziau ar daugiau wistiek pagalwosi. as taj taip negalwoju daug iki tol kol lieka iki mmm kokia sawaite, o tada jau tik apie taj mintys ar uzkibo ar ne
![]()
panasiai ir man,kai jau mmm arteja prasideda galvojimas itemptesnis,ar jau turiu ar ne
julija1986 parašė:
panasiai ir man,kai jau mmm arteja prasideda galvojimas itemptesnis,ar jau turiu ar ne![]()
taj kada nelauki mmm?
LinuteA parašė:
taj kada nelauki mmm?![]()
noreciau ,kad nebutu spalio 8 d.
dar ilgai teks nezinioj buti
kada tavo nalauktosios?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai