2012.02.04 22:47 (prieš 14 m.)
Fėja.. parašė:
o aš tai sąžiningai pusvalandį guliu pakėlus subiniuką
nusiteikiu, kad reikės, tai žurnalų pasidedu iš anksto ar filmą tuo metu pažiūriu
ai, jau dėl tiek tai galima ir pakentėt
menkniekis.
Oi, Deilita, dėl mažo svorio tai ne kažką... žinok, rimtai patariu priaugti. Aš db priaugau iki tokio, kokio pirmąkart pastodama buvau priaugus. Tai lb tikiuosi, kad bent šitoj vietoj nebus kliūties. Čia kaip ir su per dieliu svoriu, apkūnioms geriau numesti šiek tiek. O dėl vaikiuko tilpimo tai nesijaudink ;) lieknutė paprastai besilaukdamos daugiau priauga. Joms netgi 15 kg priaugti yra vos ne mažų mažiausiai. Aš kas mėnesį priaugdavau po 2 kg ir gydytoja girdavo, kai kitoms tokiu atveju jau pataria riboti save. Viso prieš gimdymą turėjau 17-19 kg pliuse. Kurie visi ir nukrito.
Gera mintis jai tik reikia,galiu ir valanda;D
Na gyditoja turejo matyt mano sudejima,bet kazkaip nieko nesake,tik nesisaugot
Priaukt tai as mielai noreciau svorio,tik kad jis nelabai zymiai auga,nors valgau daugiau uz drauga,ir tikrai problemu su apetitu neturiu
Viena drauge ir tokia lieknute,bet dabar antro vaikelio susilauke labai greitai,tad cia negali zinot kur bedeles pakastos
Mania labiau neramina,kad as cistos operacija turejau,ir dar gimdos kaklelije isoperavo kazkoki ten ataugele nereikalinga,einu ir einu as pas ja,tai sake greiciau gimdyk,ir baigsis tos bedos
Bet man svarbiau pastot,nei visos tos bedeles