Deilita parašė:
smagu skaityti tokias zinutes![]()
noreciau ir as taip pajausti!:))
svarbiausia, kad tas kartas buvo vienas is blogiausiu
Deilita parašė:
svarbiausia, kad tas kartas buvo vienas is blogiausiu
Deilita parašė:
Beje didziausi sveikinimai,ir nuostabaus laukimo!
brigeliukas parašė:
svarbiausia, kad tas kartas buvo vienas is blogiausiu![]()
![]()
![]()
na cia jau idomu;D
Deilita parašė:
Beje didziausi sveikinimai,ir nuostabaus laukimo!![]()
dekui dekui
galiu pasakyti tik viena, nereikia uzsiciklinti ant laukimo, nes dazniausiai leliukai atsiranda, kai labiausiai nesitiki...mes bandem tris metus, ir tik kai nusprendem susituokti, tiksliau 2dienos iki vestuviu, suzinojom kad jau mazyli turesim
taip kad gandriukai patys nusprendzia tinkamiausia laika, kada atsirasti...svarbiausia tai daryti su malonumu, ne is "reikalo"...sekmes visom kas bandot, linkiu, kad nereiketu ilgai uzsilaukti iki jusus stebukliuku
Deilita parašė:
na cia jau idomu;D
mes ruosemes vestuvem ir as buvau nusprendus menesi iki vestuviu vyra kankinti ir neduoti...jis pats pasieme
kadangi pykau ant saves, kad nesusivaldziau, tai ir gavosi toks nekoks...
bet uztat rezultatas
brigeliukas parašė:
mes ruosemes vestuvem ir as buvau nusprendus menesi iki vestuviu vyra kankinti ir neduoti...jis pats pasieme![]()
![]()
kadangi pykau ant saves, kad nesusivaldziau, tai ir gavosi toks nekoks...
bet uztat rezultatas
![]()
![]()
![]()
pirmiausia tai wau!
idomi mintis su tuo pakankinimu,reiks turet ir man omenyje ;D na as ant tiek su draugu vaikucio norim,kad net tos vestuves man ne pirmoje vietoje,bet bus kaip bus ir toliau ruosimes i gyvenima,statysim kursim ir lauksim stebuklelio ;)
Labai dekui uz palinkejimus,tikejimas ir geros emocijos yra svarbiausia!;)
gerasbrigeliukas parašė:
as po to gerojo kartoprisimenu, kad gulejau lovoje ir galvojau: va dabar tai bus ir buvo
![]()
vyras iš pradžių kreivai žiūrėdavo, bet db jau įprato o mes jau pradejom nelaukti. jau buvo sneka pas gydytojus eiti , nes puse metu nepastojau o kai visai nesitikejom pati pas mus pasibelde
svarbiausia atsipalaiduoti ir megautis tuo malonumu. nes kuo dazniau galvodavau nu va dabar bus :baby:jis nebudavo. o kai visai dzin buvo ir uzkibo lelyte. beje pastojau beveik iskart po mm.
Ir nesakykit dv, kad nereikia užsiciklinti ant laukimo. Žinom, kad nereikia. Bet nesigauna
Nes dar trumpai planuojam, dar vilčių daug... Va jau kai viltis prarandama, tada ir gaunasi paleist viską. O kol kas tai be šansų
nesilaikau jokių principų - tipo tikėtis ar specialiai nesitikėt. Viskas natūraliai... Kaip bus, taip
o aš kol kas tikėsiuos, vilsiuos, svajosiu ir lauksiu
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai